De reglat il poti regla, daca il gasesti. Cine stie unde l-au pozitionat cei ce ti-au montat alarma.
Alarmistul Va Raspunde
Collapse
X
-
Salut.Am si eu o mica nelamurire : mi-a montat cineva o alarma adusa din strainatate, o chinezarie ceva..., si spre surprinderea mea functioneaza perfect...sau aproape.Problema apare la dezarmare : daca dezarmez si nu pun contactul (sa se aprinda bordul) in 10 secude cca. se armeaza la loc, chiar cu portierele deschise...asa ''face'' toate sau e montata aiurea?
Masina e Laureate cu inchidere centralizata dar de cand am montat alarma folosesc doar telecomanda acesteia.Pun si o poza cu schema de instalare...
Alarma se numeste ''Inwells'' , cel putin asa scrie pe cutie.Attached Files
Comment
-
Pe masina am montata alarma Maat 679 extreme2.Atunci cand este dezarmata,se poate scoate mufa din senzorul soc fara sa afecteze setarile si funtionarea alarmei ? iar atunci cand doresc sa introduc mufa la loc a senzorului de soc (stare alarma-dezarmata),o voi putea face fara probleme ?
Comment
-
Salut.Masina unei cunostinte este echipata cu o alarma Pilot ale carei telecomenzi s-au deteriorat devenind inutilizabile.Exista vreo sansa sa gasesc o telecomanda universala care sa fie compatibila cu alarma?Sau singura solutie este o alarma noua?Merci anticipat.Logan ABS PLUS 1.4 MPI
Comment
-
Originally posted by vasile 66 View Posto telecomanda plus setarea ei pe alarma costa cam jumate din pretu alarmei asa ca gandeste si tu acum
asta in cazu in care gasesti telecomandaLogan ABS PLUS 1.4 MPI
Comment
Comment