Ia alta alarms pilot la vreo 90 lei si memoreaza telecomenzile la cea montata.
Alarmistul Va Raspunde
Collapse
X
-
salut alarmistu'. am si eu o situatie ciudata - cand deschid masina din alarma, se deschid toate usile in afara de porkbagaj. daca deschid din buton din bord, merg toate, portbagajul se inchide si se deschide normal. care-i problema? alarma - guard cea mai ieftina, multumesc
Comment
-
multumesc de raspunsuri a trecut si mama garantiei, masina face 7 ani, o dau la scoala cred ca e o problema mecanica totusi, ca de cand a dat caldura nu mai face, posibil sa fie si de la conexiunile alarmei m-am alarmat degeaba multumesc inca odata.Last edited by mcornel; 11 January 2015, 19:01.
Comment
-
Salutare, am o alarma montata de dealer cand am cumparat masina ( Dacoserv ), aam sa caut actele sa vad exact de care e. Treaba e ca suna ca tampita...o armez sta cca 3 sec si incepe sa zbiere. culmea e ca uneori face pe vreme rece, alteori pe vreme calda. am verificat senzorii la usi si porbagaj,( pe cel din urma l-am scos de tot crezand ca de acolo e problema) functioneaza ( dispare martorul de usi deschise cand il apas). Acum ma gandesc ca e vorba de un scurt nu ?
Comment
-
Telecomanda separata, cam asa arata telecomanda ( cea din dreapta)Attached Files
Comment
-
Ar trebui verificate, in primul rand, contactoarele de usi. In timp oxideaza.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Salutare.Dețin un logan sh care are montata alarma de primul proprietar.Problema consta în faptul ca în urma cu ceva timp una dintre telecomenzi nu a mai funcționat nici după ce am schimbat bateria,așa ca am luat a doua telecomanda care a mers pana acum o săptămână când surpriza nici asta nu mai merge.Se aprinde ledul telecomenzi dar nu armeaza -dezarmează nici ușile și nici portbagajul.Nu știu ce model de alarma este , mă gândesc sa o schimb cu totul,dar poate îi dau de cap la cea pe care o am acum.
Comment
Comment