salut ! ! ! am si eu o problema la sistemul audio format din : player Pioneer deh 55bt alimentat pe mufa originala a loganuli (deci nu direct de la baterie) , Sistem spate MTX thx 165, Sistem fata Crunch, subwoofer Kicker Dual 800w statie Kicker 300.1 monobloc, condensator 1.0 F si alimentare statie 10mm pe partea stanga si rca pe patrea dreapta a masini. cand introduc cd-ul sa-l citeasca si intre melodii cand se schimba se aude in woofer un brummm, o vibratie. De la ce sa fie, de la rca-uri sau de la alimentarile playerului si al statiei???
Alarmistul Va Raspunde
Collapse
X
-
Originally posted by X@by View PostLa ce iti trebuie releu? Ledurile au consum mic deci poti lega la plafoniera si cand deschizi usa se aprind ledurile la toate usile dar se poate face sa se deschida numai la usa respectiva.
deci pot sa ajung la cablurile de la plafoniera fara sa mai demontez plafonul ?
Comment
-
Originally posted by cristiansens View PostSalut! Am avut astazi surpriza ca, brusc, masina sa nu imi mai recunoasca telecomanda alarmei, nici inchiderea centralizata din cheie.Asa ca am luat telecomanda de rezerva, convins ca o fi vorba despre baterie,Aceeasi problema. Am deschis manual, nu am reusit sa mai inchid insa decat cu cheia. Aveti idee ce ar putea fi?Multumesc!
Comment
-
am o alarma cu pager discovery as 500-1...cand o dezarmez nu se aprinde si lumina din habitaclu asa cum se deschidea cu cea de pe cheie; se poate rezolva acesta problema ? se poate ca atunci cand dau in marcharier sa se aprinda avariile, dar fara sirena? se pot rezolva? si cat ar costa aceste operatiuni? multumesc
Comment
-
Originally posted by B-64-MVP View Postsalut ! ! ! am si eu o problema la sistemul audio format din : player Pioneer deh 55bt alimentat pe mufa originala a loganuli (deci nu direct de la baterie) , Sistem spate MTX thx 165, Sistem fata Crunch, subwoofer Kicker Dual 800w statie Kicker 300.1 monobloc, condensator 1.0 F si alimentare statie 10mm pe partea stanga si rca pe patrea dreapta a masini. cand introduc cd-ul sa-l citeasca si intre melodii cand se schimba se aude in woofer un brummm, o vibratie. De la ce sa fie, de la rca-uri sau de la alimentarile playerului si al statiei???
Frumos sistem, o mica observatie, fara suparare, vinde condeul si cablul de 10 si dai potol statiei cu "carne fripta si piine unsa", adica cabluri de curent de 35-50mm>2.
Comment
-
-
sall, ma poate lamuri si pe mn cineva, cam cat timp se monteaza o inchidere centralizata si o alarma intr-un SERVICE??? as vrea sa o montez la reprezentanta, dar cum sunt la serviciu, nu pot sa merg decat sambata unde au aia deschis de la 8:00 la 12:00, au timp sa faca aceasta manoperain 4 ore??? , sa nu bat drumu degeaba,
Comment
Comment