Salut! Am o alarma Maat 675 montata pe masina si intreb daca se poate face cand deschid masina din telecomanda sa se aprinda plafoniera si bineinteles cand o inchid sa se stinga? Multumesc!
Alarmistul Va Raspunde
Collapse
X
-
Daca poate cineva sa ma ajute cu o informatie:
La o alarma Thunder (cu cheie briceag) este activa din fabrica functia urmatoare: la deschiderea usilor clipesc avariile timp de 30 sec.
As vrea sa dezactivez aceasta optiune deoarece uneori este deranjanta. Daca nu mai leg firul la butonul de usi, atunci functia nu mai este activa, dar in acest caz se pierde functionalitatea alarmei (armare cu usa intredeschisa, etc).
Citisem pe undeva pe forum (nu mai gasesc acum, caut de vreo 2 ore) cum se intra in meniul de programare al alarmei , se navigheaza pana la functia X si se dezactiveaza.
Multumesc.
Comment
-
fir frina
Originally posted by MariusDorin View Post1.am o alarma eaglemaster si nu imi merge una din telecomenzi ce sa ii fac?
2.dupa montaj m-am uitat si eu putin pe schema si am observat ca trebuia un fir legat la frana, ceea ce nea caisa ala nu a facut si e izolat firu, l-am intrebat si a zis ca daca il leaga nush ce se poate intampla si nu mai merge alarma..care sa fie adevaru?
Comment
-
Maat & Viper
Ce sa aleg intre Maat 7500 si Viper 350 Responder? Inclin spre Viper deoarece imi place mai mult design-ul la pager si faptul ca are inclus senzorul de soc in unitatea centrala. Totusi am vazut ca Maat este mai vanduta. Sa fie vorba doar de diferenta de pret sau este mai fiabila?
Comment
-
Originally posted by danielliviu View PostDaca poate cineva sa ma ajute cu o informatie:
La o alarma Thunder (cu cheie briceag) este activa din fabrica functia urmatoare: la deschiderea usilor clipesc avariile timp de 30 sec.
As vrea sa dezactivez aceasta optiune deoarece uneori este deranjanta. Daca nu mai leg firul la butonul de usi, atunci functia nu mai este activa, dar in acest caz se pierde functionalitatea alarmei (armare cu usa intredeschisa, etc).
.........cum se intra in meniul de programare al alarmei????????
Multumesc.
Comment
Comment