Intrebare In Legatura Cu Un CD-player

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intrebare In Legatura Cu Un CD-player

Salurare dragi forumisti,

Dupa cum am scris si in titlu am nevoie de ceva pareri despre cd-playerul LG LCS500UR link: http://sistemeauto.3e.ro/lg-lcs500ur

Daca il are cineva montat pe golan si nu numai.... sa imi zica si mie ceva pareri despre cum se aude, ceva impresii... orice este binevenit.

Mentionez ca acest player imi place f mult la design... dar vreau sa stiu si daca e ceva de el

De asemenea astept si alte propuneri de cd-player care sa se incadreze undeva la 400-450 ron.

Multumesc.
    Drive safe....

Vezi ca playerul sa prezinte iesiri de semnal low-nivel pe rca-uri, poate pe viitor vrei sa amplifici difuzoarele.

Comment

pare o copie dupa pioneer la design

Comment

Multumesc celor care mi-au raspuns pana acum ... dar totusi.,...nu il are nimeni montat pe masina? sau macar ceva pareri despre alte playere de exemplu pioneer 2200UB e mai bun la calitatea sunetului, viteza de cautare a melodiilor peusb stick... calitatea semnalului radio... chestii de genul.

Multumesc
        Drive safe....

Comment

eu am avut montat un LG pe berlina care am avut-o. am fost foarte multumit de el in 3 ani de folosire, iar noul proprietar e si el multumit deasemenea. in banii aia iti iei un alpine cu siguranta care este mult mai bun decat LG si Pioneer.
          Nu-i bai...

Comment

La banii aia cred ca mai bine mergi direct pe un Pioneer. Am avut 4000UB(450 ron si are si usb) pe masina si am fost foarte multumit cu toate ca boxele erau cele stock.

Comment

Eu zic sa te uiti aici si sa fii mai atent la anunturi ca mai era un baiat cu un pret la fel de bun pentru un player asemanator.Bafta.

Comment

A reusit cineva sa il monteze? Mi-am cumparat unul si mi-am inchipuit ca-i treaba simpla , cuplez niste mufe si gata. Problema e ca nu prea se potrivesc: CD-playerul are de exemplu 5 pini iar masina 4 slot-uri, culorile cablurilor nu se potrivesc, etc.

Comment

Pana la urma m-am lasat pagubas si am fost la un service autorizat, nici acolo nu le-a reusit din prima. A trebuit sa cumpar o mufa de adaptare pt antena.

Comment

Acum domnule Dragos, poti sa imi spui si mie cum merge acel LG lCS-500UR fata de unitatea stock de pe Logan? Si eu sunt interesat in achizitionarea unui astfel de player, insa sunt curios cum se comporta pe partea de tuner fata de stock-ul de pe Logan.

Comment

Mai bine iei la aceeasi bani un alpine, pioneer, clarion, jvc. Lasa-i pe LG sa faca frigidere si aparate de aer conditionat. Parerea mea.
                      http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Eu nu stiu ce aveti toti cu Pioneer si Alpine. Ca au fost candva lideri la acest capitol nu neaga nimeni, dar ce se gaseste astazi prin magazine nu are de-a face cu performanta. Una la mana ca playerele Alpine, LG si Blaupunkt care se gasesc acum prin magazine, chiar si cel mai scump, sunt facute in China, Pioneerul si Sony in Thailanda. Asadar chinezii si tailandezii le fac pe toate. A doua la mana, Alpine nu are bas-ul care-mi place, doar daca il amplifici intr-un subwoofer ceea ce n-am de gand. A treia la mana, Pioneer sta foarte prost la tuner. Am stat ieri 4 ore intr-un Domo cu stand de test si am probat pe toate partile LG, Sony, Pioneer, JVC, Blaupunkt. Alpine nu aveau. Concluzia: cel mai bun tuner il are LG, urmat de Sony, Blaupunkt, JVC si, pe ultimul loc, Pioneer. LG-ul se auzea chiar bine pe partea de CD, mai bine decat Sony si JVC. Eu voiam o comparatie cu playerul stock al Loganului( care merge foarte bine pe radio), iar cine are,sau a avut ambele playere il rog frumos sa-si dea cu parerea. Eu nu vreau amplificari in masina, fiindca am 40 de ani si 2 copii, am nevoie de portbagaj si mi-au trecut "racorile" cu muzica data la maxim. Vreau un player nou, foarte bun pe radio, sa aibe USB, sa se auda bine pe boxele stock al Loganului si sa nu coste mai mult de 400 ron. Nu vreau SH. Imi pare rau ca m-am trezit tarziu si nu se mai gasesc decat SH, dar un Blaupunkt New Orleans Mp58 ar fi fost perfect.
                        Last edited by aheo; 10 December 2011, 09:47.

Comment

Daca cauti radio in principal atunci mergi si cauta ce-ti place, nu mai cereti aiurea sfaturi. Cine a postat aici a primit cel mai bun sfat referitor la player-ul dorit - in functie de buget.

Diferenta la Radio poate sa apara si datorita antenelor folosite si multe alte anexe. Multi de aici vor marea cu sarea dar cand li se ofera o solutie ... nu este destul.

Vreti boxe neamplificate? Atunci luativa ceva care sa aiba filtre si o sa vedeti ca o sa aveti tot ce vreti si bass si medii si inalte... totul sa se auda muzica frumos, dar stai ... ca toti folositi coaxiale care inaltele sunt aruncate sub scaune si mediile sunt ca si inexistente... de bass nu mai vorbesc ca nu pot fi controlate cum trebuie.

Uitati-va ca sunt 3-5 masini pe forum care nu au niciun subwoofer in portbagaj dar totusi si-au facut multe sa se auda peste multe masini cu pretentii mari.

Dar din nou ... toti vreti bass dintr-o usa care are volumul necesar pentru 2 difuzoare de minim 16.5 sau unu puternic de 20 cm si cu grosimea unei frunze ... dar totusi vreti muzica...

Sunete da orice masina iar in cazul player-elor noi pana in 400-500 de RON toate sunt o apa si un pamant nu ies cu nimic in evidenta.

Mai sus cineva zicea de ce se recomanda Alpine, Pioneer samd... se recomanda nu pentru receptia deosebita a radio-ului ci pentru asa zisele interne (care la orice produs sunt facute in china ... iar daca cauti prin masina o sa vezi ca si loganul are destul de multe facute tot acolo si asamblate prin ue sau prin 'prejur).

Spuneti voi ce reprezinta jvc blaupunkt lg samd... ca nu au invatat nici pana la momentul actual sa puna un filtru LPF sau HPF, un procesor de sunet sau un regenerator de sunete pentru mp3-uri dl de pe net in 128Kbps.

Cand lumea va intreaba un buget si va recomanda ceva nu recomanda de fraieri, ca dupa-aia voi sa va intrebati de ce nu va recomanda lumea de pe forum sau dc sunt unii asa rai ca nu vor sa ajute. Vreti muzica ... luati un sistem component de 16.5 si midbasi tot de 16.5 pe spate... un pachet de 200 de ron insonorizare pentru usile fin fata... un player cu 2 perechi de rca-uri pentru o statie ... si amplificati nabii cum trebuie acele difuzoare ... si veti avea si portbagajul gol si sunet ok...
                          Total costa 400 RON statie+conectica, 200 RON insonorizare, 400 RON difuzoare, si 300-500 de ron un player... total 1500 RON, dar macar atunci veti avea muzica(nu la volum tare neaparat) dar veti avea muzica nu zgomote.
                          B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

Originally posted by Canto View Post
                            Daca cauti radio in principal atunci mergi si cauta ce-ti place, nu mai cereti aiurea sfaturi.
                            Ce sfat am cerut eu? L-am intrebat pe Dragos care este diferenta intre playerul stock si cel LG, avand in vedere ca omul si-a montat asa ceva.

Diferenta la Radio poate sa apara si datorita antenelor folosite si multe alte anexe. Multi de aici vor marea cu sarea dar cand li se ofera o solutie ... nu este destul.
                            Playerele testate de mine au folosit aceeasi antena. Nu vad solutia pe care mi-a oferit-o cineva pentru cel mai bun tuner.

Sunete da orice masina iar in cazul player-elor noi pana in 400-500 de RON toate sunt o apa si un pamant nu ies cu nimic in evidenta.
                            Am observat pe standul Domo... mergi si tu si fa o vizita, s-ar putea sa-ti schimbi parerea.

[...] Alpine, Pioneer [... ]se recomanda nu pentru receptia deosebita a radio-ului
                            Deci, daca vreau sa ascult un meci sau o stire in timp ce conduc si playerul nu poate, atunci l-am luat degeaba pentru "internele" lui

De ce ai sarit asa? daca poti sa ajuti pe cineva, ajuta, nu te lega de preferintele lui.
                            L.E. La 23 de ani si eu as fi mutat discoteca in masina, ulterior mi-a mai trecut
                            Last edited by aheo; 10 December 2011, 13:24.

Comment

Ultimul off-topic ca mai mult nu are sens...

Daca la varsta de 40 de ani, fara suparare ca vad ca te iei de varsta..., nu stii diferenta intre a asculta muzica si galagie atunci nu are sens sa mai continuam discutia.

Tu ai ceva cu tuner-ul inteleg... dar pana la a zice ca jvc si alte prastii de firme se compara cu cateva acolo ... alpine, pioneer, clarion este distanta mare. Si aici revin... nu se compara la muzica... la zgomot( ceea ce este o stire, un meci samd) toate sunt o apa si un pamant.

Mai mult, daca tot este forum si ai fi cautat ai fi vazut recomandari pentru imbunatatirea semnalului receptionat. Si aici vin cu urmatoarele argumente... ce ai ascultat in magazine ... au fost in interior... placi de metal, cabluri electrice zgomot de fond cat cuprinde... ma abtin mai departe. In masina semnalul este bruiat de zgomotele si perturbatiile electrice de la motor( vezi majoritatea marcilor cu antena pe langa portbagaj nu langa parbriz), verifica izolatia cablului de antena si chiar mufa ... ca vei observa ca este oxidata.

Toate player-ele au aproximativ acelasi tuner analog, mai departe variaza in functie de zona( in oras, provincie), zona cu antene, blocuri inalte samd... lucruri de care te poti lovi fara sa vie din vina tuner-ului. Exemplu vino cu un player bun care se aude, asa cum zici tu bine acasa si vino cu el in Bucuresti sau intr-un oras mai sanatos sa vezi daca mai prinzi ceva.

In ceea ce priveste playerele ascultate ... as vrea sa vad si eu transformatorul legat ca la carte de la fiecare player cat sa dea semnal egal pentru toate... dar cum sunt toate standurile mai mult ca sigur in spate toate sunt puse cu cate o lita pana la singura antena si atunci vrei calitate de radio.

Pe acest mod de cumparare se bazeaza toti, din punctul meu de vedere poti sa-ti iei ce aparat doresti dar nu mai arunca cu noroi in anumite firme atata timp cat experienta ta este limitata la a merge intr-un supermarket si a invarti o rotita si a apasa 3 butoane si a zice... ooo pe asta se aude cel mai bine radio, deci asta este cea mai buna marca ... pentru ca dezinformezi lumea.

Daca tu puneai toate( a se intelege absolut toate) modelele pioneer alpine samd ... cu toate modelele jvc, blaupunkt pe aceeasi masina la aceeasi ora si in aceleasi conditii atmosferice ... as fi fost fara nicio problema de acord ca un produs este mai bun decat altul dar in conditiile date nu.

Cu tine ca persoana nu am nimic, deci sa nu o iei prea direct, ceea ce am eu de impartit este cu aceasta isterie a romanului de a-si da cu parerea referitor la totul si la toate (atotcunoscator) iar aceasta isterie se accentueaza in functie de varsta, chit ca vrem sa recunoastem sau nu... iar pe internet, tot ce scrii ramane, iar un necunoscator cand intra si cauta si el ceva (chit ca este acum sau peste 1 an) va vedea ... firma aia este cea mai buna, lucru total eronat.

Cu asta inchei ... daca vrei sa mai discutam astept pm, pentru ca nu are rost sa poluam topicul aiurea.

Un sfarsit de saptamana placut.
                              B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google