se poate face ceva in sensul asta? ca de modulator fm nu vreau sa aud.
line-in pe player cd stock?
Collapse
X
-
se poate, dar mai bine mai pui ceva monetar si-ti iei un cd player nou cu line-in sau usb...
daca sti vreun electronist bun, o sa-ti faca. daca o sa-ti face lucrare profi, te va costa mult...vezi in meniul extins daca nu cumva ai intrarea auxiliara blocata. meniul extins la primele modele de cd-playere il accesezi tinand mai mult timp apasat pe tasta aia cu note muzicale. defilarea in meniu o faci cu comenzile next si prev ale cd-ului si modificarea valorilor cu volum+ si volum-. daca nu are functie aux defel, atunci ajungi la "operatie". apreciez undeva in jur de 50-100 roni o interventie pt montarea unei prize "aux" de catre un electronist (lucrare meseriasa). la 300 ron iti iei cd nou cu intrare aux. la 400-450 ai si variante cu intare usb...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
-
Eu stiu ca la Blaupunkt nu are alt meniu, dar poti incerca sa tii apasat pe fiecare buton in parte si o sa vezi.
Comment
-
Originally posted by PeRuZzI View PostAm si eu o intrebare .. ce fel de cd player vine stock pe logan ph2 ? .. blaupunkt dar ce model ? .. multumescDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
sfatul meu...nu-ti lua cd playerul din optional. o sa regreti enorm dupa. la 180 de euro cat costa e enorm de mult pentru un 4x15W si cd player cu mp3. mai bine de banii aia iti iei un cd player tu din carrefour spre exemplu la 450 lei cu usb si card reader. si mai ramai si cu bani mai bine iti pui abs, ca e mult mai util decat cd playeru' ala obosit la 180 euroDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
da...ti-am zis sa nu iti iei cd playreul din optional...si daca vrei cu mp3 iti cumperi tu unu mai bun, sony, pioneer sau ce vrei...si il schimbiDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
PeRuZzI@
din cite inteleg inca nu ai comnandat masina
iao fara cd decit cu preechipare iar cind te duci sa ridici masina te duci cu cd-pm3 tau si til monteaja gratuit dupa costa cam 100 leibaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
Comment