line-in pe player cd stock?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• line-in pe player cd stock?

se poate face ceva in sensul asta? ca de modulator fm nu vreau sa aud.

se poate, dar mai bine mai pui ceva monetar si-ti iei un cd player nou cu line-in sau usb...
    daca sti vreun electronist bun, o sa-ti faca. daca o sa-ti face lucrare profi, te va costa mult...vezi in meniul extins daca nu cumva ai intrarea auxiliara blocata. meniul extins la primele modele de cd-playere il accesezi tinand mai mult timp apasat pe tasta aia cu note muzicale. defilarea in meniu o faci cu comenzile next si prev ale cd-ului si modificarea valorilor cu volum+ si volum-. daca nu are functie aux defel, atunci ajungi la "operatie". apreciez undeva in jur de 50-100 roni o interventie pt montarea unei prize "aux" de catre un electronist (lucrare meseriasa). la 300 ron iti iei cd nou cu intrare aux. la 400-450 ai si variante cu intare usb...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

la playerul nou exista meniu extins?

Comment

Eu stiu ca la Blaupunkt nu are alt meniu, dar poti incerca sa tii apasat pe fiecare buton in parte si o sa vezi.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am si eu o intrebare .. ce fel de cd player vine stock pe logan ph2 ? .. blaupunkt dar ce model ? .. multumesc

Comment

nu stim...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by PeRuZzI View Post
              Am si eu o intrebare .. ce fel de cd player vine stock pe logan ph2 ? .. blaupunkt dar ce model ? .. multumesc
              trimite si tu un mail la Vocea Clientului. am vorbit acuma cu un prieten care are ph2, si-a vandut blaupunktu` da' a zis ca mai mult de blaupunkt nu scria pe el. nu uita sa specifici in mail ce versiune de echipare ai, sau daca are sau nu mp3
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Eu inca nu am masina .. dar vroiam sa stiu asa ca nota informativa daca sa iau cd player cu mp3 ca optional sau sa las doar cd player... vreau sa-mi iau un laureate 1.4

Comment

sfatul meu...nu-ti lua cd playerul din optional. o sa regreti enorm dupa. la 180 de euro cat costa e enorm de mult pentru un 4x15W si cd player cu mp3. mai bine de banii aia iti iei un cd player tu din carrefour spre exemplu la 450 lei cu usb si card reader. si mai ramai si cu bani mai bine iti pui abs, ca e mult mai util decat cd playeru' ala obosit la 180 euro
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Laureate PH2 din cate vad pe site-ul de la dacia .. vine deja pre-echipat cu un cd player si 4X15 w dar fara mp3 ..

Comment

da...ti-am zis sa nu iti iei cd playreul din optional...si daca vrei cu mp3 iti cumperi tu unu mai bun, sony, pioneer sau ce vrei...si il schimbi

Comment

Am inteles.. mersi frumos pentru sfaturi .

Comment

PeRuZzI@
                          din cite inteleg inca nu ai comnandat masina
                          iao fara cd decit cu preechipare iar cind te duci sa ridici masina te duci cu cd-pm3 tau si til monteaja gratuit dupa costa cam 100 lei
                          baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

si daca il monteaza el acasa care ar fi durerea?ai timp sa iti cumperi,dar cum te mai sfatuia cineva nu lua mp3-ul din optional ca e un jaf la banii aia!

Comment

Daca il montezi tu acasa cica pierzi garantia .. vezi doamne ..

PS: multumesc frumos baieti pentru sfaturi

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google