Blaupunkt RC10 Si Radiocasetofon LOGAN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Blaupunkt RC10 Si Radiocasetofon LOGAN

Am achizitionat o telecomanda RC10 si am incercat sa o conectez la casetofonul de pe logan, dar am vazut ca nu a functionat. Am incercat si cu un Blaupunkt MP71 si tot fara rezultate. As vrea sa stiu daca are cineva instalat asa ceva si daca da pe ce model de casetofon.

Eu am telecomanda RC10 cu radio-card-ul Blaupunkt (vezi :http://www.shopspider.ro/radio-mp3-p...17--dis45.html). Merge foarte bine. Am citit, cred ca este un topic pe acest forum, ca unele RC-uri Blaupunkt, din cele montate pe Logan, nu au partea de interfatare cu o comanda IR tip RC10.
    Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

astea care sunt pe logan nu merg.eu am pe papuc un mp 27 cu RC.le-am cumparat de la Domo de pe internet.merge super.exista o pagina de web unde gaseai compatibilitatea intre telecomenzile rc(sunt mai multe modele) si diferite rcd sau cas produse de Blaupunkt.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Sincer cand am cumparat telecomanda speram sa o adaptez la un mp3 player Pioneer... acum nu mai e cazu, au avut nevoie de el niste baieti, asa ca am ramas cu vechiul casetofon la care speram sa mearga telecomanda pentru ca in spate are conectorul mini iso. Din pacate se pare ca nu merge si mi-e frica sa nu fie receptorul defect (telecomanda trimite ceva semnal).

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google