SFAT Achizitie Statie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SFAT Achizitie Statie

Va cer ajutorul celor care va pricepeti la sisteme audio de interior.
    Am 4 boxe de camera, 2 boxe 40-60 VA, impedanta 8 ohmi, si 2 boxe 60-90 VA, impedanta 8 ohmi,raspuns in frecventa: 40 - 20.000 Hz si as dori sa cumpar o statie, fie ea si second, pentru un restaurant de 47 mp. Sa stie sa citeasca mp3 si eventual radio.
    Sfaturi de achizitie, ceva?De unde si ce preturi?

poti sa te uiti aici statii
    Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

ma pierd in detaliile tehnice.
      In functie de datele boxelor, staia de amplificare ce putere trebuie sa aibe?
      Poate are cineva vreuna de vanzare......

Comment

Un amplificator pentru o asemenea camera("restaurant de 47 mp") dupa parerea mea ajunge daca e de 2 x 50 W / 4 ohm / 0,5% THD , pentru ca sa poti lega cite doua boxe a 8 ohm in paralel pe fiecare canal in parte, si ca sa le poti plasa in cele patru colturi, ajungind astfel la o sonorizare optima.

Comment

Poate are cineva de vanzare o statie de amplificare cu astfel de caracteristici...
          Astept oferte si preturi,preferabil Bucuresti sau in zona Ploiesti,Sinaia,Predeal,Brasov.
          Multumesc

Comment

Amplificatorul e amplificator daca vrei cu radio este Amplituner. Pentru Mp3 iti iei un DVD player separat.
            Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
            Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

Originally posted by blacired View Post
              Un amplificator pentru o asemenea camera("restaurant de 47 mp") dupa parerea mea ajunge daca e de 2 x 50 W / 4 ohm / 0,5% THD , pentru ca sa poti lega cite doua boxe a 8 ohm in paralel pe fiecare canal in parte, si ca sa le poti plasa in cele patru colturi, ajungind astfel la o sonorizare optima.
              Dar mai ai idei de genul asta?

Sorin.

Eu am o statie Yamaha 5+1 si in Romania costa 900-950lei.

Poti pune pe ea 4 boxe si un woofer activ si gata cu muzica/spectacolul .

Nu recomand SH deoarece apar hibele....ba pica condensatorii care sunt uscati, ba fasaie un potentiometru ca este prea obosit etc.

Cauta pe net si gasesti chiar reduceri la asa ceva,

Eu am asa ceva de la YAMAHA
              Last edited by cosmindan; 29 February 2012, 22:36.
              real power..... diesel power by

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google