Car pc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Car pc

Dupa cum spune si titlul doresc sa instalez in masina un car pc .
    Ca idee atasez un link:http://www.youtube.com/watch?v=dGVf2...eature=related
    Last edited by tvstar1; 4 December 2010, 12:08.
    Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

si ce te retine?
    Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Nimic , astazi am vazut si m-am hotarat sa fac investitia .

Comment

Sa pregatesti si o alarma auto pe masura.Nu doresc raul nimanui.Eu cred ca mai mult de un dvd auto si un gps sau incorporat unul in altul(2 in 1)nu cred ca are rost sa pui pe o masina.Doar daca intentionezi sa-ti transformi masina in birou.Asta daca esti un om foarte ocupat cu afaceri si esti mai mereu pe drumuri.Daca nu ai asemenea preocupari nu vad de ce ai sta in masina sa butonezi calculatorul.Acum fiecare face ce vrea cu banii lui.Spor la treaba!

Comment

noi sa traim bine, ei sa moara bine, bineeeee!

merita, eu am un notebook acer one cu portabilitate
          se merita sa ai asa ceva in masina numai daca ai garaj si stai in permanenta langa ea sau in ea, chiar daca pleci undeva cu ea, altfel ramai si fara computador si cu pagube in masina
          se fura navigatiile din mertzane, dar pai din logan, cel mai bine ar fi cu portabilitate
          in rest, se merita sa pui orice dar sa fi in sau langa ea, cand ai asa ceva in ea, deja devii urmarit.
          Attached Files
          lipsa text

Comment

Originally posted by @nvidia View Post
            Sa pregatesti si o alarma auto pe masura.Nu doresc raul nimanui.Eu cred ca mai mult de un dvd auto si un gps sau incorporat unul in altul(2 in 1)nu cred ca are rost sa pui pe o masina.Doar daca intentionezi sa-ti transformi masina in birou.Asta daca esti un om foarte ocupat cu afaceri si esti mai mereu pe drumuri.Daca nu ai asemenea preocupari nu vad de ce ai sta in masina sa butonezi calculatorul.Acum fiecare face ce vrea cu banii lui.Spor la treaba!
            Alarma este un eaglemaster E8 nu este problema.

Comment

Cat e pretul la o giucarica din asta?
              Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
              sigpic

Comment

depinde daca este home made este mai ieftin maxim 1500lei daca cumperi gata facut costa cam 2000-4500 lei poate si mai mult.

Comment

Cel mai dificil mi se pare să faci rost de un touchscreen care să intre în bord, și să asiguri componentele pentru zgâlțâieli (dacă folosești SSD în loc de HDD să zicem că nu mai e o problemă așa mare) și să scapi de căldură vara. Apoi vine interfața pentru PC, butoane cu „GPS”, internet, radio, mp3, filme etc. E mișto că tipul a integrat multe chestii acolo, inclusiv control pt iPod, cameră de dat cu spatele, navigație... cred că e mai bine decât să ai zeci de cabluri prin mașină, care mai de care de pe la te miri ce

Comment

tuchscreen retractabil se gasesste la 250e
                    tvstar daca ajungi la 1500 cu el sunt curios ca si eu am vrut si venea mai mult de atata, mai vine amplificarea separat, de aia nu ai zis nmica
                    numai pc ce faci cu el daca nu ai sunet, mai trebuie antena de gps si alte mici accesorii si se ridica pretul
                    la 4000 gasesti cu totul inclus in el tip dvd 1 din.
                    sunt curios sa vad la cat te ajunge cand i-ti iei unul
                    Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

da asa este monitorul touce screen este problema dar pana atunci am sa ac rost de restul componentelor.

Comment

tvstar1 sa pui te rog niste poze sa vedem si noi ce, cum si cat ai dat pe el
                        lipsa text

Comment

Pai nu ar fi mai ieftin sa iti montezi un notebook, ca nu ai nevoie de un computer ultraperformant pe masina, un receptor GPS bluetooth, iar in loc de touchscreen iti montezi pe volan o tableta grafica tactila wirelees, ca aici ? Zic si eu.
                          @bleizer: la tine indicatiile computerului de bord le ai reflectate in parbriz, ca parca ai avea un monitor de telefon langa vitezometru.
                          Last edited by loosh; 9 December 2010, 19:56. Reason: marfa, frate!
                          Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                          sigpic

Comment

Salutare incepem sa adunam cele necesare pentru CAR PC.
                            Facut rost de una bucata de laptop fara ecran (display pt. cine nu stie romaneste) cam greu cu acel monitot cu atingere pe ecran.(touce screen), cand am sa fac rost de el incepem lucrarile de al pozitiona in bord ,se pare ca un coleg de al nostru de la TM. are asa ceva.

Comment

Originally posted by loosh View Post
                              bleizer: la tine indicatiile computerului de bord le ai reflectate in parbriz, ca parca ai avea un monitor de telefon langa vitezometru.
                              nu frate, e altceva ce reflecta la mine in parbriz, este pozitionat pe bordul masinii, e cu reflectie pe parbriz, acela imi arata ceasul in timpul stationarii, viteza in timpul rularii+3 limite de viteza cu atentionare sonora si senzori de parcare
                              tvstar, un notebook cum am eu pt. masina si un internet bun ar fi cel mai indicat+ca e portabil si nu iti da batai de cap.
                              lipsa text

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google