Car pc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

binei graita-i SEF Cosmin, dar omul nu ma asculta si pe mine
    lipsa text

Comment

@tvstar1 nu se poate instala win 7 pe asemenea procesor (procesorul cu care este inzestrata aceasta tableta este ARM 926 ) , ceea ce ai vazut tu cu win7 este o tableta care are procesor intel atom sau chiar dual core si pretul nu mai este atat de mic .
      Parerea mea este sa te obisnuiesti cu Androidul , chiar sa ii faci upgrade daca se poate (depinde de modelul producatorului de tablete )

Comment

Deci astazi am avut ocazia sa butonez putin un apple ipad si pot spune ca e cea mai buna solutie de car pc . pret 900 euro
        Attached Files

Comment

eu tot am o mica dilema ... cum va rezista la calcura ? cum va rezista la denivelari ? ...

o sa vad cat de curand pe pielea mea !

Comment

ipad nu are treaba cu denivelari .si atata timp cat nu il expui direct in soare pentru mult timp totul e ok.

Comment

ipad de 900 euro... romanu vrea alternative ..chinezarii .. cred ca e pus bine procesorul si hdd-ul ..cum sunt si al Iphone

Comment

Am studiat si eu problema car PC ,am nevoie de PC dupa mine, fac diverse plati online si mai mereu sunt pe drum.Dupa diverse incercari , am ajuns la eeePC.

Comment

am vorbit cu un prieten i IT daca-l schimbi cu alt win.sigur iti vei cumpara altul
                  lipsa text

Comment

Nu vreau sa fac reclama, dar eu as lua deasta http://www.mondoplast.ro/Tableta-PC-...D-o-pg_ft-4310 are GPS cu antena externa,suporta 3G si mi-a placut cum se misca Android 2.1 .Chiar merita 900 de roni,pe langa 900 de euroi,nu suspini prea mult daca ti-o sperie cineva.
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Buna ideea. In primul rand ai ditai pleasca de GPS 10". Apoi... cu Androidu poti face multe, chiar si sa te dai frumusel pe net. Combinata cu internetu moka de la RDS e o solutie faina pentru masina. Pacat pentru sunetul care mai mult ca sigur nu se aude prea bine(dar aici ramane de verificat).

Comment

ai mai facut ceva in legatura cu proiectul ??

Comment

Vin şi eu cu câteva precizări:
                          Dacă iei o tabletă cu Android nu e musai să meargă cu windows. Asta pentru că trebuie să fie arhitectură x86, nu ARM sau ce-o fi acolo, pentru că trebuie să ai drivere pentru interfaţa video, interfaţa audio, chip GPS (dacă are) şi mai ales pentru ecranul tactil.
                          Windows 95 nu vei pune niciodată pe ea, pentru că nu vei găsi drivere (şi nici nu e foarte plug'n'play). Windows 7 este cea mai bună opţiune dacă vrei un tablet, pentru că are suport de touchscreen şi multitouch nativ. Există tablete cu Windows7 şi ecran capacitiv, eu am văzut una numită wpad care a costat 250 lire (aproximativ 1230 lei)

Mi s-a părut interesant că avea şi slot pentru cartelă sim, pentru a avea net mobil.

Poţi la fel de bine să rămâi pe Android. Aplicaţii se găsesc destul de multe (ori pe android market, ori pe alte website-uri - nu trebuie administrată prin softuri gen Itunes) depinde acum ce vrei tu să faci cu ea. Muzică şi filme merg (chiar şi cu subtitrări, din câte am înţeles) aplicaţii office la fel, filmare, poze (dacă are cameră), navigaţie (găseşti Sygic, TomTom şi Garmin pentru Android) etc.

Comment

dan.gutu, asta chiar e mult mai bun 169 e cu TVA sau fara?
                            lipsa text

Comment

any updates?

Comment

O sa incerc sa adaug si eu niste imagini cu carpc meu! sper sa am si timp:P poate va faceti o idee!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google