Poti, dar trebuie sa ai geamuri electrice si pe spate. Cumperi 2 module DEI 530T, in jur de 354 RON la magazinuldealarme punct ro (nu-i reclama).
DEI 530 T VIPER 350 Plus
H 2/3 >>> H 1/3 White Blue (-200mA Ch3 Progr. Output), sau H1/12 Red/White (depinde ce ai liber pe telecomanda - eu le actionez cu inchis/deschis din telecomanda)
H 2/4 >>> H 1/1 Orange - Ground when armed
H 2/5 >>> Nu
La Orange (alarma) ground when armed foloseste diode 1N4004 cu catodul, "banda" orientat spre alarma, daca mai ai si alte dispozitive pe alarma.
La H2/5 Gray am conectat un pulse timer relay (DEI 538t) impreuna cu un senzor de proximitate DEI 508D ca atunci cand armez (se inchid geamurile) sa nu intre in functiune senzorul decat dupa un timp presatbilit de mine in sedunde. Daca n-ai, lasa firul in pace
Eu am pus pe masina urmatoarele module:
DEI 508d - Dual Stage Invisibeam Motion sensor
DEI 545t - Nite Lite System (Headlight Module)
DEI 530t - Windows Automation System
DEI 528T - Pulse timer relay (1 - 60s)
Daca vrei lasa-mi un mail si-ti trimit schemele, facute de mine sau scrie-mi la cristibadea arond gmx.net
Originally posted by profanlogan07
View Post
DEI 530 T VIPER 350 Plus
H 2/3 >>> H 1/3 White Blue (-200mA Ch3 Progr. Output), sau H1/12 Red/White (depinde ce ai liber pe telecomanda - eu le actionez cu inchis/deschis din telecomanda)
H 2/4 >>> H 1/1 Orange - Ground when armed
H 2/5 >>> Nu
La Orange (alarma) ground when armed foloseste diode 1N4004 cu catodul, "banda" orientat spre alarma, daca mai ai si alte dispozitive pe alarma.
La H2/5 Gray am conectat un pulse timer relay (DEI 538t) impreuna cu un senzor de proximitate DEI 508D ca atunci cand armez (se inchid geamurile) sa nu intre in functiune senzorul decat dupa un timp presatbilit de mine in sedunde. Daca n-ai, lasa firul in pace
Eu am pus pe masina urmatoarele module:
DEI 508d - Dual Stage Invisibeam Motion sensor
DEI 545t - Nite Lite System (Headlight Module)
DEI 530t - Windows Automation System
DEI 528T - Pulse timer relay (1 - 60s)
Daca vrei lasa-mi un mail si-ti trimit schemele, facute de mine sau scrie-mi la cristibadea arond gmx.net
Comment