Nu,pentru ca pe timp de vara cand e caldura mare si mai vreau sa las geamurile deschise 2-3 centimetrii dupa ce inchid masina,cand inchid masina o sa se ridice si geamurile si cum eu n-am aer conditionat,intru-n ea ca-n cuptor...!
Montare Modul Inchidere Geamuri
Collapse
X
-
daca vrei si stii ca lasi masina in soare un timp mai indelungat, poti face in felul urmator, reglezi geamurile la 2-3 cm cum le centrai si pana acum... apoi apesi pe cele 3 sigurante de la fiecare usa in parte cobori din masina si usa de la sofer o inchizi cu cheia. Simplu nu?
Asta in caz ca nu ai alarma, daca vrei sa o armezi.... iti ramane decat o singura solutie lasi crapate geamurile din spate in caz ca nu le ai electrice ;)Last edited by floriche; 23 September 2010, 15:38.
Comment
-
La intrarea de comanda "trigger minus" a modulului de ridicare a geamurilor.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Pai atunci nu-l lega nicaieri !!!Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Buna ziua ,
Doresc sa montez un modul de automatizare geamuri Directed DEI 530T pe Logan. Tin sa mentionez ca am alarma si il voi conecta la alarma (pe canalul auxiliar) pentru a actiona din telecomanda inchiderea si deschiderea geamurilor pe fata.
In manualul de instalare al modulului sunt 3 tipuri de sisteme pentru actionarea geamurilor electrice: A, B si C.
Imi puteti spune de tip de sistem de actionare a motoarelor este la logan ?
Va atasez poze cu pozitia conectorilor la butoane si manualul modulului de automatizare geamuri.
Multumesc.
Comment
-
Din cate stiu, la Logan este de tipul A. Adica in repaos, pinii 1 si 5 (ridicare / coborare) sunt conecati la masa. Cand se apasa butonul intr-un sens, atunci unul din pini ramane conectat la masa, iar celalat este "basculat" spre +12V. Cand se apasa butonul in sens invers, atunci actiunea se inverseaza.
Comment
-
Originally posted by danielliviu View PostDin cate stiu, la Logan este de tipul A. Adica in repaos, pinii 1 si 5 (ridicare / coborare) sunt conecati la masa. Cand se apasa butonul intr-un sens, atunci unul din pini ramane conectat la masa, iar celalat este "basculat" spre +12V. Cand se apasa butonul in sens invers, atunci actiunea se inverseaza.
Multumesc
Comment
Comment