Sugestie Amplificator Care Sa Se Potriveasca Difuzoarelor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sugestie Amplificator Care Sa Se Potriveasca Difuzoarelor

Va salut !

Am

-HU Sony CDX-GT35U. 4X45 W
    -difuzoare fata componente magnat dark power 213
    -difuzoare spate coaxiale magnat dark-power-693

Ce amplificator as putea sa iau pt aceste difuzoare?HU pe care il am are volum pana la 40 sau 50 si daca trec de 20 deja distorsioneaza.Difuzoarele am inteles ca sunt puternice si ca ar scoate mult mai bine cu amplificator.Sa imi spuneti daca ar fi indicat sa amplific doar spatele sau sa iau un amplificator pe 4 canale si sa amplific si fata.Eu cred ca ajunge doar spatele mai ales ca difuzoarele de pe spate sunt mari iar cele de pe fata sunt mai mici si ca putere si ca dimensiune - 13 cm.Nu vreau o solutie foarte scumpa.Nu vreau subwoofer,sa inlocuiesc HU sau alte complicatii.Vreau sa se auda ceva mai tare decat acum cu o cheltuiala de 200 max 300 lei.

Va multumesc !

I-am intrebat pe cei de la booster ce amplificator recomanda pt difuzoarele mele spate si au zis ca imi recomanda MTX RT602.Pret 482 ron...
    Last edited by florinpintea; 11 January 2011, 17:05. Reason: Automerged Doublepost
    Pasionat auto & gadgets

Fata conteaza cel mai mult.Pai Hu scoate real,(fara distorsiuni) conform specificatiilor,25w,ai difuzoare putin cam puternice pentru el,mai ales cele de pe spate.

Asta ar merge,parerea mea,sa fie cat de cat,si aproape de suma aia.
    Vezi ce mai zic si altii.
    Last edited by dorinionel; 11 January 2011, 22:49.
    http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
    Everything sounds better . . .

Comment

E ok ca pret.Daca se aude bine se merita pt ca e pe 4 canale,deci pot sa amplific si fata.Sa vedem ce sugestii mai primesc si sa vedem cat ar mai fi montaj si cabluri...
      Pasionat auto & gadgets

Comment

De kenwood KAC-745 amplificator pe 4 canale ce parere aveti?Vinde cineva sh la 200 lei.
        Attached Files
        Last edited by florinpintea; 13 January 2011, 22:55. Reason: Am gresit seria amplificatorului.Este 745 nu 754 cum am scris initial.
        Pasionat auto & gadgets

Comment

Alte persoane nu mai au pareri? Inca astept....
          Pasionat auto & gadgets

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google