Sistemele voastre audio?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by alin_ti_1031
    asta e sistemul meu audio montat pe parchetul din dormitor)))) ....abea astept sa vina masima ....asa cum zicea si sonykel ,,o sa ma duc cu sacosele pline la reprezentanta sa ridic masina''ceteva poze sa va faceti o idee....;););)
    da ce te-ai dotat tu cu de toate,cd-player,boxe,detector...de toate ) cred ca abia astepti sa le pui pe masinuta

Comment

• eu cred ca da gauri in parchet si le monteaza acolo... aline vezi cu profunzimea magnetului da gaura mai mare dai cu dalta dorele

sigpic

Comment

• Originally posted by SUPERCAR
        da ce te-ai dotat tu cu de toate,cd-player,boxe,detector...de toate ) cred ca abia astepti sa le pui pe masinuta
        ai mare drepate ,nu mai pot de nerabdare,mai ales ca maine ridic masina de la dealer....nu stiu ce o sa fac la noapte ...ca nu mai am liniste...) ) ) ,,o sa fie o noapte luuunga....''
        sigpic
        http://www.loganclub.ro/forum/dj_xx_ain-t1219p4.html
        http://mik-anonym.blogspot.com

Comment

• Eu sunt mai amarat. Un mp3 panasonic, jvc pe fata si eurotec (multumit de ele) pe spate , de alea ovale. La 450 ron am sunet bun.
          Attached Files

Comment

• Originally posted by Octavian___28
            Eu sunt mai amarat. Un mp3 panasonic, jvc pe fata si eurotec (multumit de ele) pe spate , de alea ovale. La 450 ron am sunet bun.
            450 ron toate ???inseamna ca ai iesit f bine la partea cu sunetul...bv tie
            sigpic
            http://www.loganclub.ro/forum/dj_xx_ain-t1219p4.html
            http://mik-anonym.blogspot.com

Comment

• La un cd-player Sony X-plod CDX GT20,pot sa pun boxe Sony X-plod XS F1335Putere PMPO
              160 W
              Putere RMS
              40 W
              Sensitivitate (1watt/1m)
              90 dB
              Frecventa de raspuns (±3dB)
              35 - 26.000
              Diametru
              130 mm ?
              Cineva imi recomanda pe 2 cai,astea sint pe 3 cai,dar asa le-am primit.Care este diferenta intre cele pe 2 cai si cele pe 3?

Comment

• nus cine stie ce,eu le consider unele din cele mai proaste astea sony mai ales modelul asta super ieftin.
                Pe CD-playerul ala ai putea pune niste boxe Pionner,sau JBL,Infinity la dimensiunea 13cm.
                Diferenta intre 2 cai si 3 cai e ca practic difuzorul ala reda sunete joase,medii si inalte cum ar fi 3 in 1.

Comment

• Mda,multam fain dar vorba ceea:Calul de dar nu se cauta de dinti!oricum cred ca sint mai bune decit cele cu care a venit echipata masina din fabrica.Cd audio Blaupunkt, boxe la fel,4*15.

Comment

• da,sunt putin mai bune decat alea de fabrica

Comment

• cele de fabrica nu cred ca se aud bine daca schimbi mp3-ul
                      Loganist......

Comment

• alea de fabrica sunt sub orice critica orice altceva de pe piata este mai bun ,acum depinde ce anume vrei sa faci cu masina,vrei sa dai discoteca pui ceva ca lumea pe ea vrei ceva calitativ sa te unga pe suflet nu trebuie ceva puternic dar de fidelitate eu am incercat sa le imbin pe amandoua si am reusit
                        "cromul este placerea mea"
                        "cui nu-i place , valea"

Comment

• si care a fost combinatia aleasa de tine?

Comment

• jvc kd-632 - mp3
                            jbl CS60.2 - amplificator
                            blaupunkt GTw 1000 - subwoofer la tub
                            fire de 16 mm
                            "cui nu-i place , valea"

Comment

• intre timp am reusit sa le montez pe ale mele si se aude "tzais" .bani prea multi nu are rost sa bag in alte sisteme ptr.ca oricum discoteca nu fac si nici nu m-am mutat in masina.In orice caz se aude mult mai bine decit cu cele din fabrica.

Comment

• foarte bine daca tu esti multumit lasa asa
                                "cui nu-i place , valea"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google