Originally posted by alin_ti_1031
Sistemele voastre audio?
Collapse
X
-
Originally posted by SUPERCARda ce te-ai dotat tu cu de toate,cd-player,boxe,detector...de toate ) cred ca abia astepti sa le pui pe masinuta
Comment
-
Eu sunt mai amarat. Un mp3 panasonic, jvc pe fata si eurotec (multumit de ele) pe spate , de alea ovale. La 450 ron am sunet bun.
Comment
-
La un cd-player Sony X-plod CDX GT20,pot sa pun boxe Sony X-plod XS F1335Putere PMPO
160 W
Putere RMS
40 W
Sensitivitate (1watt/1m)
90 dB
Frecventa de raspuns (±3dB)
35 - 26.000
Diametru
130 mm ?
Cineva imi recomanda pe 2 cai,astea sint pe 3 cai,dar asa le-am primit.Care este diferenta intre cele pe 2 cai si cele pe 3?
Comment
-
nus cine stie ce,eu le consider unele din cele mai proaste astea sony mai ales modelul asta super ieftin.
Pe CD-playerul ala ai putea pune niste boxe Pionner,sau JBL,Infinity la dimensiunea 13cm.
Diferenta intre 2 cai si 3 cai e ca practic difuzorul ala reda sunete joase,medii si inalte cum ar fi 3 in 1.
Comment
-
alea de fabrica sunt sub orice critica orice altceva de pe piata este mai bun ,acum depinde ce anume vrei sa faci cu masina,vrei sa dai discoteca pui ceva ca lumea pe ea vrei ceva calitativ sa te unga pe suflet nu trebuie ceva puternic dar de fidelitate eu am incercat sa le imbin pe amandoua si am reusit"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment