Pioneer deh p40-mp, sony coaxial fata, audiosistem spate, amp+sub= GROUND ZERO...........Si vibreaza tablaaaaa............!!!!
Sistemele voastre audio?
Collapse
X
-
-
Eu sunt inca multumit de sist meu: difuri fata Dragstar pe 16 cm (60 W) pe spate ovale (80W), statia Sony 4X60W si Mp3 Panasonic. Toata investitia nu a fost mai mult de 10 milioane (difurile fata au fost mai scumpe, dar fac toti banii).
Se aude beton, si incet daca ascult am fidelitate (nu-mi trebuie woofer!).
Comment
-
Mi-am pus de proba un subwoofer (Crunch 250W pe RMS 30 cm diametru) .......Nu cred ca-l mai dau jos....Attached Files
Comment
-
Salut.Eu am asa:mp3 player Pionner,
pe fata MTX THX502:putere: 55W RMS (220W max) ,raspuns in frecventa: 65Hz - 22Khz ,SPL: 91,5 dB/2,83v/1m ,
pe spate MTX THX693:putere: 80W RMS (320W max)
raspuns in frecventa: 38Hz - 22Khz
SPL: 93 dB/2,83v/1m .Sunt foarte multumit,in total m-a dus in jur de 800RON.Au fidelitate ffff buna,nu gajaie nu nimic,si zici ca am un mic subwoofer in masina..sigpic
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View PostAm si eu o intrebare. Se poate pune pe mp3-ul meu 6 boxe? Trebuie vreo mufa, ceva?
Dar ai mai multe posibilitati si e cam greu de facut o treaba buna (in sensul ca rezultatul sa fie unul pozitiv): ma gandesc ca ai patru difuri cu impedanta de 4 ohmi.
Daca doresti sa mai pui inca doua difuri, astea vor fi legate in serie sau in paralel cu doua difuri deja legate.
In serie: sigur nu vei arde nimic, dar rezultatul va fi unul nesatisfacator (vei avea o impedanta de 8 ohmi, la aceeasi doza de volum, cu inca doua difuri vei avea o auditie mai slaba si fidelitate mai slaba).
In paralel: la acelasi volum vei avea aceeasi auditie (sau ceva mai tare), fidelitate buna, dar risti sa arzi finalii de la mp3, pt ca impedanta va fi de 2 ohmi pe canal. Daca mp3-ul suporta asta (desi sunt putine care suporta 2 ohmi...) leaga-le in paralel, daca nu parerea mea e sa ramai la patru difuri.
PS: eu am facut treaba asta (sa leg 4 difuri pe doua canale in paralel) dar la statie care suporta 2 ohmi (pe celelalte doua iesiri e legat subwooferu in punte).Last edited by Octavian; 2 November 2008, 17:07.
Comment
-
Pe spate ca sa ai bass frumos e musai difuri ovale (sunt ceva mai bune decat cele rotunde de 16 cm).
Daca citesti cateva posturi mai sus nici eu n-am vrut subwoofer (pt ca oricum se auzea frumos) dar acum se aude super fain (dar fara sa sparg geamurile).
Comment
Comment