If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu as putea sa stiu man sincer, ca nu prea am avut ocazia sa aud mai multe sisteme sa pot face diferentza intre sealed si br, deci mi-e cam greu sa ma decid, ca nu ma prea am. Eu cred ca s-ar auzii totusi cat de cat satisfacator.Deocamdata nu as avea bani si de antifonare, o sa vad pe parcurs. ms si daca se poate sa imi dai un pm cu id sa mai vb una alta, ms
Deocamdata asta e sistemul meu audio: Mp3 Alpine 4*50W si boxe ovale Infinity pe spate (gama Reference). Urmeaza in viitorul apropiat boxe fata+tub Infinity si o statie Alpine sau JBL. Stiu ca nu se compara cu ce am vazut mai sus dar pe mine ma multumeste.
CD PLAYER LG7600LAC 4*50W.DIF FATA ALPINE SPS DE13CM PE SPATE TOT ALPINE SPS17CM.URMEAZA ORI SA FAC UN SUBWOFER CARE SA INTRE SUB FOTOLIUL PASAGERULUI FATA(N-AS VREA SA"MANANC" DIN PORTBAGAJ) SAU SA FAC 2 BOXE PT DIF DIN SPATE(MA GANDEAM SA COMBIN SISTEMUL BASS- REFLEX CU SIST CU MEMBRANA PASIVA)
nu am camion (momentan) colega (bogo4all) un subwofer nu trebuie sa aibe vreo50l ,sa fie cat o lada de zestre de-a bunicii ca sa fie eficient. am mai facut cateva subwofere auto, incinte pt o discoteca si 2 perechi de "coloane" "pt uz caznic", asa ca nu vorbesc prostii.initial am vrut sa utilizez ca difuzor pioneerTS-W8102SPL DAR la 5,3milioane cat costa mi se pare cam scump. alt dif. de bas de 20cm care sa-l pot folosi la un volum de circa 16lmax nu am mai gasit.
mi-am luat un abs plus zilele trecute si am bagat 10mil in muzica deja.mp3 LG cu bluetooth si boxe sony fata si spate.mp3-ul face toti banii(6,5mil),se conecteaza la tel cand te sui si vb prin mic atasat in iar cel care vb cu tine il auzi in boxe.
mp3 LG cu bluetooth si boxe sony fata si spate.mp3-ul face toti banii(6,5mil),se conecteaza la tel cand te sui si vb prin mic atasat in iar cel care vb cu tine il auzi in boxe.
salutare, am montat si eu o statie mac audio si woofer mac, am cd-ul si boxele originale, dar se simte diferenta..
acestea sunt detaliile.. de pe site..
- Diametru difuzor: 12 inch (30 cm)
- Putere: 240W RMS (480W max)
- Impedanta: 4 ohmi
- Raspuns in frecventa: 24-500 Hz
- Sensibilitate: 90dB (W/m)
- Dimensiuni: 327 mm diamteru, 495mm lungime
AMPLIFICATOR MPX 2500
- Tip amplificator: 2 canale
- Putere:
* 4 ohmi, stereo: 2 x 80W RMS
* 2 ohmi, stereo: 2 x 120W RMS
* 4 ohmi, in punte: 1 x 240W RMS
poza in masina n-am asa ca atasez una de pe site-ul de unde le-am luat... momentan sunt multumit..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment