Nu as putea sa stiu man sincer, ca nu prea am avut ocazia sa aud mai multe sisteme sa pot face diferentza intre sealed si br, deci mi-e cam greu sa ma decid, ca nu ma prea am. Eu cred ca s-ar auzii totusi cat de cat satisfacator.Deocamdata nu as avea bani si de antifonare, o sa vad pe parcurs. ms si daca se poate sa imi dai un pm cu id sa mai vb una alta, ms
Sistemele voastre audio?
Collapse
X
-
Deocamdata asta e sistemul meu audio: Mp3 Alpine 4*50W si boxe ovale Infinity pe spate (gama Reference). Urmeaza in viitorul apropiat boxe fata+tub Infinity si o statie Alpine sau JBL. Stiu ca nu se compara cu ce am vazut mai sus dar pe mine ma multumeste.sigpic
Comment
-
CD PLAYER LG7600LAC 4*50W.DIF FATA ALPINE SPS DE13CM PE SPATE TOT ALPINE SPS17CM.URMEAZA ORI SA FAC UN SUBWOFER CARE SA INTRE SUB FOTOLIUL PASAGERULUI FATA(N-AS VREA SA"MANANC" DIN PORTBAGAJ) SAU SA FAC 2 BOXE PT DIF DIN SPATE(MA GANDEAM SA COMBIN SISTEMUL BASS- REFLEX CU SIST CU MEMBRANA PASIVA)
Comment
-
Nu rade ca este si asa ceva. Pioneer-ul are un model de sub care este special conceput pt asta are doar 8 cm inaltime.http://www.be-loud.ro/produse/Subwoo...eer/TS-SW841D/ (NU fac reclama!)
LE: am gasit un dif de bas adevarat http://www.be-loud.ro/produse/Subwoo...r/TS-W8102SPL/. Din pacate nu avem masini pt asa ceva.Last edited by Miky 48; 13 June 2007, 09:39.
Comment
-
nu am camion (momentan) colega (bogo4all) un subwofer nu trebuie sa aibe vreo50l ,sa fie cat o lada de zestre de-a bunicii ca sa fie eficient. am mai facut cateva subwofere auto, incinte pt o discoteca si 2 perechi de "coloane" "pt uz caznic", asa ca nu vorbesc prostii.initial am vrut sa utilizez ca difuzor pioneerTS-W8102SPL DAR la 5,3milioane cat costa mi se pare cam scump. alt dif. de bas de 20cm care sa-l pot folosi la un volum de circa 16lmax nu am mai gasit.
Comment
-
Originally posted by grizonatump3 LG cu bluetooth si boxe sony fata si spate.mp3-ul face toti banii(6,5mil),se conecteaza la tel cand te sui si vb prin mic atasat in iar cel care vb cu tine il auzi in boxe.
Comment
-
salutare, am montat si eu o statie mac audio si woofer mac, am cd-ul si boxele originale, dar se simte diferenta..
acestea sunt detaliile.. de pe site..
- Diametru difuzor: 12 inch (30 cm)
- Putere: 240W RMS (480W max)
- Impedanta: 4 ohmi
- Raspuns in frecventa: 24-500 Hz
- Sensibilitate: 90dB (W/m)
- Dimensiuni: 327 mm diamteru, 495mm lungime
AMPLIFICATOR MPX 2500
- Tip amplificator: 2 canale
- Putere:
* 4 ohmi, stereo: 2 x 80W RMS
* 2 ohmi, stereo: 2 x 120W RMS
* 4 ohmi, in punte: 1 x 240W RMS
poza in masina n-am asa ca atasez una de pe site-ul de unde le-am luat... momentan sunt multumit..Attached Files
Comment
Comment