Originally posted by danstelian2003
Sistemele voastre audio?
Collapse
X
-
-
Originally posted by powneeeu sunt multumit de cd playerul stock si de boxe. nu distorsioneaza la maxim dar parca as vrea pe viitor sa schimb difuzoarele cu ceva cu membrana de pe margine de cauciuc si con mai elaborat nu hartie. stiti ceva care se potriveste la playerul stock?
La varianta stock ar fi bine - daca vrei sa ai un castig in sunet/calitate - sa nu umblii/schimbi doar difuzoarele (care in realitate sunt de ~12W/10cm). La variante stock s-a scos maximul cu minim de investitie.
De aici in colo ai doua variante:
1. fara amplificare si asta inseamna un aparat destul de scump si difuri alese cu atentie (care sa raspunda foarte bine la puteri mici (25W), eu recomand doua cai separate cel putin pentru fata)
2. cu amplificare, si aici deja nu se mai recomanda ci se face dupa cum doreste "propitarul", cu subufer sau fara si de aici discutia este mai lunga. Oricum in acest caz trebuie sa te gandesti la o antifonare cel putin pentru usile din fata si portbagaj-Last edited by Adriann; 16 November 2007, 12:02.
Comment
-
Poate sa-mi spuna cineva cum adaptez un joystick RM-X4S(COD 6001998119 din pliantul accesorii Logan) la un cd player sony cdx-gt 20 Xplod ?. Acesta nu are mufa jack pentru satelitul amintit,dar am impresia ca sint ceva adaptoare pentru conectorul cd-ului.Problema este ca nu stiu care sint alea,unde gasesc si cum arata.Am tot cautat pe net dar probabil nu stiu unde sa caut.
Comment
-
Si dupa atata amar de vreme un mic update la partea audio
Un HU: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Pla...eer/DEH-P40MP/
Amplificator : http://www.be-loud.ro/produse/Amplif...o/JBL/GTO2060/
Kit instalare:http://www.be-loud.ro/produse/Acceso.../AIV/Kit_16mm/
Urmeaza un sub zilele astea si luna viitoare niste boxe fata si un condensator
HU mi se pare misto , se aude mult mult mai bine decat cu HU stock chiar cu boxele astea de cartom...
O singura nelamurire am , spre rusinea mea nu am resusit sa bag mufa(antena ce draku e aia mare si urata )) , trebuie vrun adaptor ceva ?? ca acuma nu prind nici un post de radio...sigpic
Comment
-
-
zilele astea o sa bag niste bani in sound... si o sa incep prin a investi in HU si boxe fata... momentan nu stiu cand si daca voi pune si ceva in usile spate... ma mai gandesc... pe viitor vor urma statie+sub
nu vreau sa fac discoteca... o sa caut ceva low-end dar nici chiar prea jos...
la HU as zice maxim 350-400 ron si am vazut asta. La beloud e 400 ron. pareri?
next la boxe as pune maxim 250 (sa iasa HU+boxe 700 ron) si ma gandeam la asa ceva. Sunt destul de "bune" cat sa merite sa le pastrez si dupa ce pun statia?
Daca aveti vreo parere o astept, si poate ceva sugestii?
Comment
-
Poze cu dvd-ul meu flip down
Comment
-
CAnnabYS in ceea ce priveste aparatul Pioneer, alegerea nu este rea daca doresti sa ai multe reglaje de sunet pe langa fiabilitate buna (cand nu folosesti un amplificator).
In ceea ce priveste difuzoarele ai grija ca la 100W RMS nu le vei putea folosi/misca 100% niciodata cu nici un radio/CDplayer/Mp3, pentru ca astea scot cam 4X25W pe canal (real cam 4x~17w).
Iar pentru subufer iti trebuie amplificare sigur (daca nu gasesti unul care sa raspunda bine la puteri mici - eu unul nu stiu de astfel de subufere).
Mai gandestete la ce am postat eu mai sus (pag11).
Gasesti difuri cu RMS mic (~30W) la Pioneer si Magnat de exemplu.Last edited by Adriann; 20 November 2007, 11:54.
Comment
Comment