If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu cred ca este disponibila o telecomanda compatibila cu HU ul tau !
singura disponibila este compatibila cu :
- CDX-GT700D
- CDX-GT500
- CDX-RA650
- CDX-RA550
- MEX-R1
Nah...real 75% iepurasu si eu restu, oricum, me happy now!!!
Sony ZR604, ca sumar: 4X60W (4ohmi); sau 2X150W + 1 canal X 300W (2 ohmi), sau 2X60W + 1X 150W (4 ohmi).
Imi place ca are multiple variante de configurare
Majoritatea ampurilor stiu sa faca punte pe 2 sau 4 canale !
dar mai citeste odata cartea ampului ! Sigur stie sa faca punte pe 2 ohmi !?
daca e asa eu te sfatuiesc sa no soliciti in halul asta , si sa faci punte pe 4 ohmi
Eu am un radiocd alpine.a fost cap de serie pana acum 3 luni. 4 boxe mtx amplificate,2 statii coustic de 400 w rms si un subwoofer mtx de 300 w rms. Total putere 560 w rms. Sistemul este o bestie care iti va zapaci toti vechini asa ca pe ei
Am verificat pe schema sa vad cum se face 2.1: difurile se leaga normal la + si -, iar wooferul se ia un plus de la o iesire cu - de la cealalta iesire.
Ce parere aveti, daca fixex de subwoofer (model gen cub, nu cilindru) amplificatorul si condensatorul, ca sa nu mai gauresc prin masina, are ceva influenta asupra acestora?
Merci!
People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
Pai nu prea ar avea cu ce sa influenteze, si alti si-au prins ampliful de subwoofer la fel si condensatorul,pentru a nu mai il prinde pe tabla sau sa gaureasca alte chesti, numai cand il prinzi sa nu pui nu stiu ce holzsuruburi de "juma de metru" sa iasa pe partea cealalta,pui ceva mai mici cat sa prinda sa fie OK!
M-am cadorisit si eu cu un sony xplod gt620u ... imi place la nebunie ca e cu usb. acum am comandat un usb de 3 cm ultraslim care sper sa si vina.
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment