Originally posted by unic
Sistemele voastre audio?
Collapse
X
-
"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
-
Originally posted by iulian_visIo in asta de acum am casetofon dar in Prestige e un mp3. Stie cineva cum se aude, asa fara modificari? (nu prea ascult muzica tare)
ce as mai vrea sa va intreb ABS+ are precablaj ? si mai ales daca are antena radio in precablajul original....multumescproud:
Comment
-
Originally posted by iulian_visPrecablaj au toate, si prima versiune. cred ca o fac pentru siguranta instalatiei electrice. Sigur are, stai linistit (si antena are)
Comment
-
Originally posted by sonykelbaietii sisteme audi pe MCV nu are nimeni modficari ceva? oare merg ovale puse in usile spate?
Comment
-
Originally posted by iulian_visCu placere Alin. Nu stiu daca nu sunt comva trase fire pana in spate, asta chiar nu stiu dar ar fii ok.
Comment
-
da am geamuri electrice si oricum montajul nul fac eu... ma refer daca incap niste ovale fara sa tai fata la usa adica sa ramana intacta(alte gauri stiu ca trebuie) chiar asa care sunt cele mai mici ovale? sau ce ovale incap in locul difuzoarelor standard?
sigpic
Comment
-
Originally posted by sonykelda am geamuri electrice si oricum montajul nul fac eu... ma refer daca incap niste ovale fara sa tai fata la usa adica sa ramana intacta(alte gauri stiu ca trebuie) chiar asa care sunt cele mai mici ovale? sau ce ovale incap in locul difuzoarelor standard?
Comment
-
Originally posted by sonykeldeci fara sa decupez fata de usa nu am sanse nu?
Comment
Comment