Originally posted by Miky 48
Sistemele voastre audio?
Collapse
X
-
Originally posted by Miky 48@alexdonc Finalul de la HU stock lucreaza la o impedanta de 4 ohmi, dar si 99% din difurile de pe piata (noi) la ora actuala sunt tot pe 4 ohmi. Diametrul difurilor originale sunt de 13 cm si se pot monta difuri de 16 cm cu ajutorul unui "adaptor" din MDF.
@dogy_10 Ca sa nu distorsioneze difurile din fata trebuie antifonate usile si cel putin un buget dublu pt difuzoare.Attached Files
Comment
-
@SUPERCAR Baga un ochi aici sa vezi cine le face si ce se poate face intr-un logan daca esti pasionat. De la ei le-am luat si eu.
Comment
-
Originally posted by Miky 48@SUPERCAR Baga un ochi aici sa vezi cine le face si ce se poate face intr-un logan daca esti pasionat. De la ei le-am luat si eu.
http://forum.car-hifi.ro/viewtopic.p...r=asc&start=20
Comment
-
Cine doreste inele de MDF diverse dimensiuni 13,16 sau 16.5 sau cat vreti voi...puteti sa le comandati trimitand comanda pe adresa asta de e-mail : info@car-hifi.ro incluzand si adresa unde vreti sa vi le livreze,preturile nus mari in medie cam 30 RON pentru o pereche dimensiunea 16 cm,livrarea se face prin posta clasica.
Comment
-
Originally posted by sonykelsa le stapanesti sanatos dar ce e ala conectat la fata de la cd player mobilu tau sau ce?
multumesc...toti m-au intrebat ce este ala....ca seamana cu un mobil dar nu este...
este un mp3 care poti vedea si filme(un fel de i-pod)l-am luat ieri ca nu am rezistat tentatiei )))Last edited by alin_ti_1031; 29 October 2007, 00:38.
Comment
-
Originally posted by sonykeladica un MP4 da ne mai multe detalii pret etc... m-ai facut curios
Comment
-
Originally posted by dorutzpioneer ca alu lu alin ;))
Comment
Comment