Ajutor Montare Butone Usi Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am fost si io acu mana la masina, am scos dopul respectiv, am bagat degetul in gaurica ) ) si.....nimic, nu am gasit nicio mufa Am un ambiance din august 2005.

nu mai postati mirc!
    Last edited by Seba; 24 March 2008, 12:42.
    sigpic

Comment

Nu merge, pentru ca butonul din portbagaj e pus la masa temporizat de UCH, deci n-ai cum sa pui pe el.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pot sa le leg la contactorul de la stalp acolo unde este mufa alaba?

Comment

Da, acolo poti lega.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Se poate lega si pe portbagaj eu acolo le am legate,preferance 2005 nu aveam firele trase, poti lega la portbagaj ca merg ,eu mi-am pus si becuri pe stalpi spata interior si m-am legat la becu din portbagaj.
            Attached Files
            Last edited by sebi4fc; 24 March 2008, 13:49.

Comment

Ce becuri ai pus in stalpi tipul care se gaseste in portbgaj? De unde ai gasit mufele care se leaga la butoane? Becurile se aprind doar cand usa e deschisa ?

Comment

Becuri luate de pe BMW din dezmembrari,mufe dupa cum am zis si inainte tot din dezmembrari de pe marcile renault,da se aprind cand se deschide usa,portbagaj,cand deschizi masina din telecoamanda,functioneaza exacat ca plafoniera.

Comment

pai si de unde papuci mei ai facut legaturile k nu pot sa imi dau seama???
                  Niciodata sa nu te certi cu un idiot deoarece te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google