If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vreau sa-mi iau un mp3 auto sony pt masina si am gasitul unul pe net la un pret tentant. Vanzatorul spune ca e nou si mi-a trimis si niste poze cu el. Insa din poza eu am impresia ca are fata zgiriata exact pe display.
Raspunsul vanzatorului a fost: "probabil cand am facut poza a iesit vreo umbra."
Simplu...spune-i sa faca o poza fara acea umbra
Sau cere ajutorul colegilor din tara care sunt din oras cu vanzatorul...sa te ajute cu vizualizarea produsului.
Frumos ar fi sa-ti completezi si tu locatia excta...daca vrei evident.
eu cred ca are o folie de protectie peste display si acolo nu ar fi o umbra ci reflexia unei lumini, repet, e doar parerea mea, cel mai bine e sa.l pui sa.ti faca o poza din alt unghi
ma tem sa nu iau teapa cu display-ul ala. E mai ieftin decit unul nou cu vreo 8o de ron; la carrefour unul nou e 269 ron. Cred ca a luat teapa cu el si incerca sa-l dea din moment ce e nou.
Il iei de pe un site cu calificative?! daca da vezi ce calificative are si cate. daca nu procedeaza cum au sugerat ceilalti colegi mai cere o poza cu produsul fara acea umbra.
daca il iei cu 80 ron mai ieftin ia in calcul si transportul si apoi vezi daca se merita. parerea mea e ca un produs nou cu garantie te face sa dormi mai linstit si nici nu mai vezi umbre
am cerut inca o poza sa vad daca mai raspunde si cind .... Dar sa stii ca ai dreptate sebi_nt ....cred ca cel mai bine il cumpar din carrefour si scap de umbre.
Are cineva sony cdx-gt25? Cum este sunetul fata de blaupunktul din fabrica?
Last edited by usr1; 16 June 2011, 23:29.
Reason: Automerged Doublepost
zi sa faca poze cu el deschis, inchis, fara blitz, etc, daca e chiar interesat sa vanda produsul, va face...sigur v-a zice ca e sigilat dar n-are nimic daca il pune 1 minut pe masina ;)
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
i-am zis aseara pe mail si mi-a raspuns azi spunind ca nu e acasa si o sa-mi trimita in seara asta o noua poza cu fata. In seara asta bineninteles ca nu mi-a trimis poza; a zis ca e 100% ok fata si il trimite maiine prin fancurier.
La fancurier o sa cer sa-mi desfaca pachetul inainte sa platesc iar daca nu e ok sau nu vor sa-l desfaca nu-l iau si l-am rezolvat sa mai dea tepe
mi-am luat pina la urma sony cdx-gt25 de la magazin. E diferenta enorma in ceea ce priveste calitatea sunetului si basul fata de blaupunkt-ul cu care vine loganul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment