O Intrebare/ Sfat Achizitie mp3 player

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O Intrebare/ Sfat Achizitie mp3 player

Vreau sa-mi iau un mp3 auto sony pt masina si am gasitul unul pe net la un pret tentant. Vanzatorul spune ca e nou si mi-a trimis si niste poze cu el. Insa din poza eu am impresia ca are fata zgiriata exact pe display.
    Raspunsul vanzatorului a fost: "probabil cand am facut poza a iesit vreo umbra."

Am atasat poza astept si raspunsurile voastre.
    Attached Files

Simplu...spune-i sa faca o poza fara acea umbra
    Sau cere ajutorul colegilor din tara care sunt din oras cu vanzatorul...sa te ajute cu vizualizarea produsului.
    Frumos ar fi sa-ti completezi si tu locatia excta...daca vrei evident.
    sigpic

Comment

nu stiu ce sa zic... dar acolo numai umbra nu pare

Comment

eu cred ca are o folie de protectie peste display si acolo nu ar fi o umbra ci reflexia unei lumini, repet, e doar parerea mea, cel mai bine e sa.l pui sa.ti faca o poza din alt unghi
        sigpic

Comment

ma tem sa nu iau teapa cu display-ul ala. E mai ieftin decit unul nou cu vreo 8o de ron; la carrefour unul nou e 269 ron. Cred ca a luat teapa cu el si incerca sa-l dea din moment ce e nou.

Comment

Il iei de pe un site cu calificative?! daca da vezi ce calificative are si cate. daca nu procedeaza cum au sugerat ceilalti colegi mai cere o poza cu produsul fara acea umbra.
            daca il iei cu 80 ron mai ieftin ia in calcul si transportul si apoi vezi daca se merita. parerea mea e ca un produs nou cu garantie te face sa dormi mai linstit si nici nu mai vezi umbre
            My ride

Comment

am cerut inca o poza sa vad daca mai raspunde si cind .... Dar sa stii ca ai dreptate sebi_nt ....cred ca cel mai bine il cumpar din carrefour si scap de umbre.

Are cineva sony cdx-gt25? Cum este sunetul fata de blaupunktul din fabrica?
              Last edited by usr1; 16 June 2011, 23:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

zi sa faca poze cu el deschis, inchis, fara blitz, etc, daca e chiar interesat sa vanda produsul, va face...sigur v-a zice ca e sigilat dar n-are nimic daca il pune 1 minut pe masina ;)
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

i-am zis aseara pe mail si mi-a raspuns azi spunind ca nu e acasa si o sa-mi trimita in seara asta o noua poza cu fata. In seara asta bineninteles ca nu mi-a trimis poza; a zis ca e 100% ok fata si il trimite maiine prin fancurier.

La fancurier o sa cer sa-mi desfaca pachetul inainte sa platesc iar daca nu e ok sau nu vor sa-l desfaca nu-l iau si l-am rezolvat sa mai dea tepe

Comment

mi-am luat pina la urma sony cdx-gt25 de la magazin. E diferenta enorma in ceea ce priveste calitatea sunetului si basul fata de blaupunkt-ul cu care vine loganul.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google