am vazut pe un punto .. ultimul model .. t30 de la magnat .. si mi-a placut foarte mult .. nu vreau mai mult decat ala .. iar azi am vb cu cei de la be-loud si ei mi-au recomandat mac
Alegere Subwoofer
Collapse
X
-
Vand toba sport/subwoofer+statie/senzori de parcare si altele
http://www.loganclub.ro/forum/showpo...56&postcount=1
-
daca ai de ales intre alea 3 eu zic sa iti iei pioneer am prieteni care au si celelalte 2 configuratii si mie imi suna cam "spart" bass-ul ce sa aude de la eleInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
din tot ce ai vazut aici ca preferinta personala daca as fi in locul tau raman pe mtx, sau poti incerca ce a aratat cineva mai sus focal (au auzit pareri bune de la cativa oameni cu experienta in sound auto; tot ei au experimentat mai intai mtx si apoi alpine; aici concluzia intre mtx si alpine o poti trage singur).
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoo...ine/SBE-12KIT/ , dar daca cauti gasesti oferta si cu bani mai putini sau condensator inclus! succes in continuare
Comment
-
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoo...B30_Bass_Pack/ si acesta se incadreaza in buget, si are incinta sealed.
Dintre cele 3 as alege ori mac ori pioneer.http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
Everything sounds better . . .
Comment
-
Eu am exact statia de la magnat, doar subooferul este un alt model si anume Subwoofer Magnat Edition B30
subwoofer de tip sealed cu difuzor de 30cm
putere: 250W RMS (800W max)
raspuns in frecventa: 25-250 Hz
SPL: 91 dB
impedanta 4 ohmi
greutate: 11kg
dimensiuni: 430 x 390 x 355/ 265 mm
Asta din cauza ca tunul nu imi incapea intre scaunele din spate si usa la MCV. Se aude frumos in masina. Daca vrei doar sa se auda bine in masina este k, dar daca vrei sa impresionezi pe cei din jurul masinii atunci iti trebuie ceva mai puternic.
Statia este k, nu se incalzeste foarte tare pe caldura asta si are si protectie. Ca un sfat incearca ca produsele sa fie noi sau macar sa aiba garantie.
Comment
-
b30 este mai bun decat mac ? din cate am observat b30 este mai ieftin cu aproape 50 lei decat mac .. la carateristici sta cam la fel .. dar am auzit ca mac ar fi un pic mai bun .. voi ce spuneti ?Vand toba sport/subwoofer+statie/senzori de parcare si altele
Comment
-
eu zica sa te orientezi la un sub cu o cutie inchisa pentru ca in acestea canta cel mai bine.
ca si marca nu se pot difentia foarte mult pentru ca toate sunt produse entry la producator totusi ti-as recomanda focal pentru ca l-am auzit pe un logan si chiar suna bine, este fabricat in franta spre deosebire de celelate care sunt fabricate in china sub licenta
Comment
-
La banii astia e cam asa: sub mtx si restul(cele enumerate de tine).E o diferenta foarte mare intre mtx si mac sau sub de la pionner.Scos bass-ul foarte sec ca sa zic asa.
Mtx are bass reflex-ul foarte foarte bun.Nu e doar de bubuiala,nu asta e ideea.
Ca exemplu am un tovaras are un sub blaupunkt si pe cuvantul meu de nu boxele mele spate (mtx) scot bass-ul mult mai frumos decat il scoate ala.Multe subwoofere nu sunt "gandite" si nu se aude decat drum-ul foarte tare,nu si bass reflex-ul...La mine asta e prioritar.Si o sa vezi ce calitate ai fata de mac sau pionner...Ti-am zis cand te duci acolo,poti sa ii pui sa tii arate sa le testezi acolo si o sa vezi cum suna unu si cum suna altu.Multa bafta.
Dar pana la urma,e doar o parere,te orientezi si tu vezi ce si cum.Te salut.sigpic
Comment
-
Alege ce te atrage pe tine, daca poti testa cu atat mai bine. Eu unul prefer incintele bassreflex, atentie nu difuzoarele "dau bassreflex" ci incintele sunt pe mai multe categorii sealed, bassreflex samd... .
In ceea ce priveste sunetul scos in gama aceasta de difuzoare toate suna la fel, tot ce le diferentiaza sunt cutiile, d-asta unele sunt mai pe placul unora iar altele .... pe placul altora. Cutiile se acordeaza pentru muzica sau bubuiala.
Recomandarile mele: vrei ceva sa nu-ti ocupe spatiu in masina si sa ai bass ... ia-ti un difuzor intr-o incinta sealed, dar mare atentie ca trebuie amplificat bine.
Daca vrei sa ai cea mai buna auditie in banii care ii ai, mergi pe bass reflex deoarece pe acest tip de incinta se obtine gama de frecvente la banii cei mai putini...
Pentru cei ce zic ca bubuiala depaseste muzica din masina... aveti setari la statie dati bass-ul mai incet, setati valori diferite la filtre samd... eventual schimbati si voi difuzoarele stock care au 15 W de medii si inalte si voi completati cu minim 2-300 de w de zgomot jos ... bass. Pe scurt echilibrati valorile din masina ori prin schimbare ori din statie.
Un subwoofer bun este capabil sa va dea bass-ul necesar melodiei si cand aceasta se aude incet nu numai cu volumul peste 40-75% dar asta inseamna ca amplificarea sa fie corect facuta cu un coeficient de minim 1.2 sau 1.4 pentru incintele sealed.
Nu uita de cabluri(de litele recomandate in aceste pachete) pentru ca apoi sa ceri solutii si dai banii aiurea pe condensatoare cu speranta ca scapi de "licarirea farurilor"Last edited by Canto; 29 June 2011, 12:00.
Comment
-
Eu unul nu sunt adeptul pachetelor, prefer sa le iau separat, iar incinta sa mi-o fac, acordez la ce fregventa vreau singur, dar daca nu sunt "lovele" asta e, merge si pachet, care la pretul de 5-6 sute de lei sunt sub entry level .
Repet, poate omu vrea ceva decent si atunci numai conteaza decat sa fie pachet bass reflex(pt.ca asta se preteaza in logan) si sa fie cat mai puternic in wati RMS.
Comment
-
Vand toba sport/subwoofer+statie/senzori de parcare si altele
Comment
-
Pachetul mi se pare slabut ca putere, atat statia cat si wooferul.Pentru spatiu in portbagaj am optat pentru o cutie trapezoidala cu bass reflex.Era un pachet de la Blaupunkt si amplificatorul era ''compatibil'' cu wooferul, din toate punctele de vedere si se auzea super.Poti sa mergi si pe conceptul de pachet deoarece majoritatea sunt gandite sa sune bine.real power..... diesel power by
Comment
-
am ales .. pachetul de la mac ... cu incinta bass reflex .. nu este ceva extrem dar este suficient .. este exact ce vroiam ... multumesc be-loud ... ieri mi-a sosit .. si azi l-am montat cu tata si cu inca un baiat ... montajul a decurs foarte bine .. si l-am facut mai bine ca la service cred .. alimentarea prin stanga ... cablurile spre cass prin dreapta ... absolut totul a iesit superVand toba sport/subwoofer+statie/senzori de parcare si altele
Comment
-
Originally posted by motorulro View Postam ales .. pachetul de la mac ... cu incinta bass reflex .. nu este ceva extrem dar este suficient .. este exact ce vroiam ... multumesc be-loud ... ieri mi-a sosit .. si azi l-am montat cu tata si cu inca un baiat ... montajul a decurs foarte bine .. si l-am facut mai bine ca la service cred .. alimentarea prin stanga ... cablurile spre cass prin dreapta ... absolut totul a iesit superInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment