Iesire Subwoofer Direct Din CD-Player ? Sau Ce Reprezinta...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iesire Subwoofer Direct Din CD-Player ? Sau Ce Reprezinta...

Salut,

Am achizitionat un Blaupunkt Buenos Aires 200 respectiv si 4 boxe tot Blaupunkt , totul este foarte ok . Dar acum am vazut ca la Outputs scrie asa :

Outputs

Pre-amplifier (channels, voltage): 2-channel (2V)
    Subwoofer: Yes, switchable pre-amplifier

Asta inseamna ca ma pot lega si cu un woofer ? Sau ce reprezinta alea mai exact . Ma intereseaza sa ma leg cu subwoofer'ul direct in player , fara statie . Am vazut la un player iesirea de subwoofer , si sunt la fel ca cele de pe player'ul meu . Am inteles doar ca nu o sa bubuie prea tare . Oricum pe mine ma intereseaza doar sa imi ajute putin bass'ul .

sigpic

scrie clar, pre-amp 2v, semnal pe care il dai cu dual rca la statie, nu la sub
    sigpicMy ride

Comment

Te referi la mufele RCA nu?
      daca legi subwooferu pe casetofon o sa obtii ceva nesemnificativ,pentru ca nu se trimite destul semnal subwooferului ca sa poata fi miscat cum trebuie.
      Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
      -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
      Silent Coat.

Comment

Am inteles baieti , ms . Am crezut ca pot lega un woofer direct la player si sa obtin ceva bass
        sigpic

Comment

Poti lega un woofer activ. Exista modele cat un DEX ca volum care il bagi lejer sub scaun sa zicem, ca sa obtii "ceva bass".
          Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
          Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

Am vazut pe internet 100000 de modele de subwoofere active , trebuie sa aibe anumite caracteristici ? Pe mine m-ar interesa ceva cat mai ieftin , am nevoie doar sa-mi ajut boxele cu putin bass .

Gata , am fost pus in tema exact . Multumesc . O sa aleg calea mai usoara , woofer+statie .... tot la banii aia ajung , plus ca pastrez si linia audio Blaupunkt
            Last edited by ibogdannn; 27 September 2011, 20:58. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

are o functie interesanta prin care daca renunti la difuzoarele de pe spate poti monta acolo un sub... in punte.in felul asta ai 2 canale plus un sub... eu am avut boxele fata spate inseriate pe plus un tub de bas si mergea acceptabil.Totusi pina la urma am trecut la statie si sub.... cu 2 dif
              sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google