Alarma Avital 740R

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alarma Avital 740R

Salutare,

Azi am fost la Autocobalcescu pe Splai, langa Vitan si am cerut sa-mi monteze o alarma Hornet 740T. Stau bine mersi o ora sa o monteze, platesc.. Vad cum functioneaza... E totul ok.

Ajung acasa si ma uit la manualul de utilizare... surpriza... manual de alarma Avital 740R. Sun la service si cica asa vin Horneturile... Dubios...

Cum pot verifica tipul alarmei instalate?

Nu ma pricep la electronica, n-am asistat la montaj si habar n-am unde e montata.

La prima vedere, e diferenta destul de mare intre Hornet si ea... Senzor de soc nema (am pus alarma si am inceput sa fac balans... in mod normal trebuia sa sune), fara avertizare la armare usa deschisa...

Am platit 400lei (alarma+montaj) si imi pare ca am luat o mega teapa...

Are cineva montata o alarma Avital 740R si poate sa-mi dea detalii?

Mersi.

dupa ce o armezi trebuie sa o lasi vreo 30 de secunde si apoi va functiona senzorul de soc

Comment

Socul nu inseamna balans, eventual o lovesti cu piciorul in roata (stanga fata) sau cu palma peste locul unde sunt balamalele la usa stanga fata(de obicei senzorul de soc se pune lipit de caroserie undeva in stanga sub bord).Acum mai depinde si sensibilitatea la care este reglat sa dea alarma.
      Pe fata sigur ai intrerupatoare de usa deschisa dar pe spate nu cred ca ai, deci usile din spate se pot deschide fara sa sune.
      real power..... diesel power by

Comment

aceeasi problema o am si eu. Am fost astazi la Meridian Sud sa imi monteze o alarma si m-au pus sa aleg intre Hornet si Maat. Am ales Hornet, dupa ce mi-au spus ca este alarma cu care vin din fabrica loganurile echipate cu alarma. Si cand am ajuns acasa imi dau seama ca alarma este Avital 740R.

Este acelasi lucru - Hornet = Avital 740R ? Sau m-au pacalit ?
        Last edited by su1ram; 14 June 2012, 02:14.

Comment

E clar ca nu e acelasi lucru, una e alarma hornet, una e avital. Asta din spusele domnului Google.
          sigpic

Comment

Am fost astazi inapoi la service si mi-au spus ca Hornet = Avital. Sper sa fie de folos si pentru altii aflati in aceeasi situatie.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google