Cum Sa Montez Boxe De 17 Cm Pe Spate???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Sa Montez Boxe De 17 Cm Pe Spate???

Buna seara

Am achizitionat 2 boxe PIONEER TS-G1312I de 17cm si aj vrea sa le montez pe spate dar nustiu cum.....Va rog sa ma ajutati

PS:nu vreau sa imi recomandati service

Simplu tai cu flexul in acel locas de tabla astfel incat sa incapa. Pentru cele de 16 exista inele de adaptare dar pentru astea credca trebuie taiat in tabla. Cablajul daca nu e tras vi cu el sub chederela de la usi, prin stalpi centrali! Nu e complicat si eu mi-am pus dar de 13.

Comment

Nu taia cu flexul ca o sa-ti sara toate spanurile incinse in luneta( daca tai prin masina) si faci luneta praf.Incearca cu o bormasina/spiral/ochelari de protectie si gaurile le dai prin portbagaj.Asa montau la centrele spcializate in acest domeniu
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

poti folosi si fierastrau electric pendular mai micut
        Poti face si inele adaptoare la comanda ,nu-i mare diferenta de la 16,5 cat se mai gasesc si pe forum la 17
        Spor la treaba

Comment

poti sa tai lejer si cu flexul, dar ai grija sa acoperi luneta si tapiseria de pe bancheta spate.
          Eu asa mi-am montat boxe ovale

Comment

Eu am "largit" gaurile deja existente cu borbasina cu spiral si patent E super simplu
            Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

Multumesc pentru sfaturi ma voi apuca de treaba voi atasa niste poze

Comment

Daca alegi metoda cu bormasina sa ai grija daca dai gaura din portbagaj inspre interir sa nu dai in luneta
                Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

In primul rind stiu ca 1312 sunt de 13 cm pe 2 cai. Eu am pe toate usile 1712 si tu vrei sa iti pui pe polita deastea?Acolo se pun de obicei 2 ovale mai tapene ca sa se simta ceva surplus.

Eu cind am de taiat table subtiri folosesc un minidril sau dremel cum sa mai impamintenit si e super fara sa sara in toate directiile
                  Last edited by padurarud; 6 January 2012, 20:46. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

scure de confuzie am pe fata PIONEER TS-G1312I si pe spate PIONEER TS-G1712i pe care deabea leam montat si sunt foarte multumit de calitatea sunetului

Comment

As vrea sa va intreb daca a pus cineva difuzoare de 17 cm pe usile din fata , stiu ca trebe inelu ala din mdf, dar nu sunt foarte sigur daca incap in usa, difuzoarele pe care vreau sa le cumpar sunt Pioneer TS-G1722i. mersi
                      .....::::: Ambition 1.5 DCi :::::......

Comment

Frateeee sunt minim alte 4-5 subiecte pe tema asta. Nici nu trebuie sa cauti prea mult. Sunt pe pagina de ICE!
                        Chiar atat de lene va este? Sunt enshpe mii de raspunsuri si intrebari, poze, desene, etc.
                        Mare branza.
                        Am pus la amandoua masinile difuri de 17 si nu am avut nevoie de cineva sa imi tina ouale cat am facut treburile astea.
                        Fara suparare dar asa lene...
                        Nu ma refeream la vreun user anume ci la o intreaga grupare de soc care face un nou thread pentru fiecare surub ce trebuie desfacut. E fier si plastic, slabe sanse sa stricati ceva.
                        Daca aveti impresia ca nu puteti sau vi se pare prea complicat mergeti la un atelier, nu e atat de scump.
                        Si eu m-am dus cu usile date jos si toate imprastiate prin masina la atelier sa dau gauri pentru surupe pentru ca m-am trezit la mijlocul operatiunii ca bormasina era data imprumut si ajunsese la 120km departare...am fost motiv de amuzament pentru baieti
                        Last edited by skd_ozenel; 13 July 2012, 20:44.

Comment

......... ;)

Originally posted by skd_ozenel View Post
                          Frateeee sunt minim alte 4-5 subiecte pe tema asta. Nici nu trebuie sa cauti prea mult. Sunt pe pagina de ICE!
                          Chiar atat de lene va este? Sunt enshpe mii de raspunsuri si intrebari, poze, desene, etc.
                          Mare branza.
                          Am pus la amandoua masinile difuri de 17 si nu am avut nevoie de cineva sa imi tina ouale cat am facut treburile astea.
                          Fara suparare dar asa lene...
                          Nu ma refeream la vreun user anume ci la o intreaga grupare de soc care face un nou thread pentru fiecare surub ce trebuie desfacut. E fier si plastic, slabe sanse sa stricati ceva.
                          Daca aveti impresia ca nu puteti sau vi se pare prea complicat mergeti la un atelier, nu e atat de scump.
                          Si eu m-am dus cu usile date jos si toate imprastiate prin masina la atelier sa dau gauri pentru surupe pentru ca m-am trezit la mijlocul operatiunii ca bormasina era data imprumut si ajunsese la 120km departare...am fost motiv de amuzament pentru baieti
                          Last edited by moshutzzu; 25 July 2012, 14:33. Reason: gresit text
                          .....::::: Ambition 1.5 DCi :::::......

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google