If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Simplu tai cu flexul in acel locas de tabla astfel incat sa incapa. Pentru cele de 16 exista inele de adaptare dar pentru astea credca trebuie taiat in tabla. Cablajul daca nu e tras vi cu el sub chederela de la usi, prin stalpi centrali! Nu e complicat si eu mi-am pus dar de 13.
Nu taia cu flexul ca o sa-ti sara toate spanurile incinse in luneta( daca tai prin masina) si faci luneta praf.Incearca cu o bormasina/spiral/ochelari de protectie si gaurile le dai prin portbagaj.Asa montau la centrele spcializate in acest domeniu
poti folosi si fierastrau electric pendular mai micut
Poti face si inele adaptoare la comanda ,nu-i mare diferenta de la 16,5 cat se mai gasesc si pe forum la 17
Spor la treaba
In primul rind stiu ca 1312 sunt de 13 cm pe 2 cai. Eu am pe toate usile 1712 si tu vrei sa iti pui pe polita deastea?Acolo se pun de obicei 2 ovale mai tapene ca sa se simta ceva surplus.
Eu cind am de taiat table subtiri folosesc un minidril sau dremel cum sa mai impamintenit si e super fara sa sara in toate directiile
Last edited by padurarud; 6 January 2012, 20:46.
Reason: Automerged Doublepost
As vrea sa va intreb daca a pus cineva difuzoare de 17 cm pe usile din fata , stiu ca trebe inelu ala din mdf, dar nu sunt foarte sigur daca incap in usa, difuzoarele pe care vreau sa le cumpar sunt Pioneer TS-G1722i. mersi
Frateeee sunt minim alte 4-5 subiecte pe tema asta. Nici nu trebuie sa cauti prea mult. Sunt pe pagina de ICE!
Chiar atat de lene va este? Sunt enshpe mii de raspunsuri si intrebari, poze, desene, etc.
Mare branza.
Am pus la amandoua masinile difuri de 17 si nu am avut nevoie de cineva sa imi tina ouale cat am facut treburile astea.
Fara suparare dar asa lene...
Nu ma refeream la vreun user anume ci la o intreaga grupare de soc care face un nou thread pentru fiecare surub ce trebuie desfacut. E fier si plastic, slabe sanse sa stricati ceva.
Daca aveti impresia ca nu puteti sau vi se pare prea complicat mergeti la un atelier, nu e atat de scump.
Si eu m-am dus cu usile date jos si toate imprastiate prin masina la atelier sa dau gauri pentru surupe pentru ca m-am trezit la mijlocul operatiunii ca bormasina era data imprumut si ajunsese la 120km departare...am fost motiv de amuzament pentru baieti
Frateeee sunt minim alte 4-5 subiecte pe tema asta. Nici nu trebuie sa cauti prea mult. Sunt pe pagina de ICE!
Chiar atat de lene va este? Sunt enshpe mii de raspunsuri si intrebari, poze, desene, etc.
Mare branza.
Am pus la amandoua masinile difuri de 17 si nu am avut nevoie de cineva sa imi tina ouale cat am facut treburile astea.
Fara suparare dar asa lene...
Nu ma refeream la vreun user anume ci la o intreaga grupare de soc care face un nou thread pentru fiecare surub ce trebuie desfacut. E fier si plastic, slabe sanse sa stricati ceva.
Daca aveti impresia ca nu puteti sau vi se pare prea complicat mergeti la un atelier, nu e atat de scump.
Si eu m-am dus cu usile date jos si toate imprastiate prin masina la atelier sa dau gauri pentru surupe pentru ca m-am trezit la mijlocul operatiunii ca bormasina era data imprumut si ajunsese la 120km departare...am fost motiv de amuzament pentru baieti
Last edited by moshutzzu; 25 July 2012, 14:33.
Reason: gresit text
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment