Subwoofer - Garanti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Subwoofer - Garanti

Salut.. am un logan faza 2 luat acum 1 an... si inca mai am 2 ani garantie... si a intervenit "problema" subwooferului.. am auzit peste tot... ca daca instalez un subwoofer pasiv deci cu statie asta inseamna ca umblu pe partea electrica si mi-o scoate din garantie. Asa este? rog raspuns...

Acel subwoofer il atasezi la masina si nu umbli deloc la instalatia masinii.Pur si simplu tragi niste fire si te legi cu mufe.Vezi ca din cate stiu playerul de origine nu are iesire pentru statie si atunci o sa ai 2 sanse:
    - 1 te legi pe HI level la statie asta in cazul in care are intrare statia (nu ai calitate la sunet)
    - 2 schimbi playerul cu ceva mai potent si tragi un fir cu 2 RCA-uri pana in spate la statie si gata (aici ai ci caliate la sunet)

Ca sa nu pierzi garantia te sfatuiesc sa cumperi produse noi care la randul lor sa aibe garantie si efectuezi lucrarea in service autorizat.

Ce ar insemna sa stai 2-3 ani cat tine garantia si sa nu ai ce vrei pe masina.
    Last edited by cosmindan; 29 January 2012, 00:05.
    real power..... diesel power by

Comment

La fel gandeam si eu... legat de player urmeaza sa imi iau un LG ceva gen 4x50 cu iesire pentru sub...ceva perfect pt ce vreau eu. Produsele oricum le iau de noi. Auzisem o varianta sa ma duc la astia de la Dacia si sa montez la ei ... un fel de "omologare" ca sa zic asa...

Poti sa imi spui mai multe legate de condensator?.. nu stiu cu ce se mananca
      Last edited by geo2bobbyb; 29 January 2012, 00:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Condensatorul se pune cand ai difuzor de putere mai mare de 350W-400w.
        Se pune acel condensator care inmagazineaza curentul necesar statiei atunci cand asculti tare si ai woofer de putere mare, fara el termini batreia masinii si nici staita nu functioneza corect din cauza lipsei de curent.
        Pentru astea domestice din magazinele noastre nu ai nevoie de condensator.
        Te gansesti la consdensator cand o sa ai la ce sa il pui si o sa ai o masina pregatita pentru un astefel de sistem audio, si aici ma refer la antifonare in primul rand.

Comment

Am inteles. Chiar imi bat capu de ceva timp sa imi formez asa o idee despre ce as putea sa achizitionez. Ma refer la toata instalatia: player, boxe, sub, statie. Si sunt un pic in ceata. Aud pareri si pareri. Nu am avut nici ocazia sa ascult diferite tipuri de instalatii si as vrea sa incep cu dreptu sa nu bag banii in ceva prost si sa regret dupa.

Poate ai putea sa ma indrumi si pe mine :-s...
          Last edited by geo2bobbyb; 29 January 2012, 00:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

La magazinele de spacialitate iti vor trage instalatia in masina si in functie de cati bani ai ei iti probeaza woofere pana te hotaresti la unul, sau daca ai mai auzit la alti colegi cum suna o anumita firma si iti place ....poti merge pe firma aceea.

Nu te arunca la puteri mai mari de 350W la woofer ca Loganul nu este o masina buna pentru ceva mai mult.Ai sanse sa zornaie tabla masinii mai tare ca wofferul si nu da bine la timpane.
            Pentru Player opteaza pentru : Pioner, Alpine , VDO (daca gasesti), Kenwood , Blaupunkt (la fel daca mai gasesti)
            Exclus : Sony , LG, JVC si alte firme no name

Comment

Eu sunt din pitesti si am un prieten taximetrist .. singuru din pitesti care are instalatie super pe un logan faza 1. Subwooferu are in jur de 500w ceva gen 2 difuzoare, un player alpine superb... si o statie destul de scumpa dar care isi merita banii. CAnd nu esti in masina si dai basu tare se aude naspa pe afara... zangane tabla urat... dar inauntru nu poti sa stai... basu e f clar si f puternic. O instalatie destul de costisitoare tinant cont ca se aude excelent cu subwooferu dat undeva la -3

Oricum multumesc mult pentru sfaturi! O sa mai apelez la tine cand o sa demarez "proiectu":P
              Last edited by geo2bobbyb; 29 January 2012, 02:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by cosmindan View Post
                Condensatorul se pune cand ai difuzor de putere mai mare de 350W-400w.
                ...cand ai in primul rand un amplificator de peste 400 de w, abia apoi difuzor capabil sa ii poata folosi. Daca am difuzor de 400 de w si amplificator de 150 de w imi trebuie condensator? Nu.
                Poti sa pui pe Logan de ce putere te tine buzunarul, ce legatura are cu faptul ca-i logan? Orice masina va zornai cand o abuzezi cu sute de wati, cu cat dai mai tare cu atat nu mai auzi, nu? La logan ii zbarnaie aripile spate exact cum zbarnaie si la o civic 2010. Vazut cu ochii mei.
                Nu lua LG ca player, oricum playerele nu au "ceva gen 4x50", abia daca au 4x25. Iti recomand sa cauti ceva cu iesire RCA pt sub si volum separat pt sub.
                Nu numai puterea in w denota rezultatul final al sistemului audio, asta pe langa faptul ca mint producatorii de crapa apele cand dau aceasta specificatie. Nici nu prea are rost sa iti bati capul cu puteri la ce preturi cautam noi, adica vrem ceva ca pt noi nu sa mergem la concursuri, aici in principiu ce e scump va fi bun, ce e ieftin se va auzi "ieftin", desi pe hartie are sute de w...
                Nu pierzi garantia, eu am sistem audio luat second hand si montat de mine si nu am nicio problem, si player montat de mine. Ai probleme doar daca e montat prost si ia foc masina, nu va intra la garantie.
                Last edited by ionescu liviu; 29 January 2012, 11:32.
                http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google