Salutare tuturor! As vrea si eu putin ajutor de la cineva care se pricepe cat de cat la sisteme audio ptr masina. Am un mp3 Clarion DB178RMP si azi mi-am achizitionat un sub Alpine SWS-1022D 300W Rms. Momentan nu am bani si ptr un amplificator, asadar CAS-ul va amplifica si sub-ul. Masina nu are cablaj ptr boxe spate, ce imi recomandati: sa duc cablaj spate pt sub din mufa ISO a masinii sau am auzit ca cele 2 mufe rca p care le are CAS-ul sunt special ptr sub. Si pentru acest tip de sub ce amplificator imi recomandati (ca am auzit k foarte important este ca impedanta amplific si sub-ului sa fie aceasi).
Un Pic De Ajutor, Va Rog!!!
Collapse
X
-
Mufele alea doua rca sunt iesiri preamplificate, adica necesita amplificator obligatoriu. legate direct le poti puna doar la casti, in nici un caz la subwoofer. si eu ti-as recomanda sa mai pui 2 difuzoare in spate, deci implicit sa tragi fire, pt ca cd-ul tau are puterea de 4x25W. gasesti la real boxe sony xplod de 13cm diametru care merg super bine la cd-ul tau si te costa 80-90ron/perechea.a, se si potrivesc in locul celor de la logan, lucru foarte important
sub-ul tau are impedanta de 2ohmi, iar aia 300W sunt rms. maximul admis ca putere electrica de atac a bobinei e de 900W. deci iti trebuie un amplif auto de 300Wrms/2ohm.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment