Cand am deschis thread-ul m-am gandit la tot ce inseamna ground zero si jbl.
Ground Zero Vs Jbl
Collapse
X
-
Corect ... nu putem compara un gto (produs de sonorizat) sau un cs (produs de marketing) cu un low end sau un pui de gama gz ... asa ca firma de sonorizare jbl vs gz iese cam sifonat gz ... ca produs vs produs ... mai vorbim ( in marja preturilor marimilor si impendantelor evident). Numai bine audiofilii meisigpicMy ride
Comment
-
Interesante expresii Octavian___28 !
cum adik mai adevarate ?! Cele de la jbl sunt mai putin adevarate , sau or fi imaginare , ireale sau poate chiar falsificate !?!?
pai sigur daca ai ascultat GBL uri , nu era nici o sansa sa te satisfaca .. Este vb de JBL ... !!!
"cum spunea cineva, multe sunt facaturi." .. Explicane si noua mai pe inteles aceasta expresie !
gigi-kent din ce componente este format sistemul dumneavoastra , cumva GZ !?LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
E adevarat ca la faza asta sunt subiectiv dar mor cand vad ca posteaza cate cineva care a auzit in trecere de jbl si crede ca sunt tari de rup pamantul.De gz nu prea aude lumea si de aceea zic ca sunt praf.Lasa cunoscatorii sa hotarasca ce firma e mai buna din toate punctele de vedere:pret,calitate,performanta,fiabilitate. Per ansamblusigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
... Nu este vb numai de asta ...
de unde stii tu ca JBL este facut pe vapor ?! Ce te face sa crezi ca GZ sunt facute in alta parte ?!
nu vreau sa se inteleaga gresit ... Am ascultat suburi de la GZ si sunt super , si JBL este destul de bun , o firma foarte vanduta pentru ca exista de mult timp , numai ca fata de GZ nu a mai facut performanta ( nu au mai castigat mai nik la concursuri ) ...
totusi ink mai astept niste explicatii ... De unde stii tu unde sunt facute JBL ?!
daca te referi totusi cas facute in china , tin sa te anunt ca majoritatea produselor car audio de la noi din tara sunt facute acolo , pentru ca manopera este foarte ieftina ... Cele care sunt produse prin alte tari sunt acele componente in care tara unde s-au produs reiese cu varf si indesat in pret !LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
Comment