Ground Zero Vs Jbl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground Zero Vs Jbl

Va rog pe cei care votati sa si argumentati alegerea voastra pentru a evita votul de amorul artei.
    57
    Ground Zero
    49.12%
    28
    Jbl
    50.88%
    29
    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Raportul calitate pret m-a facut sa votez GZ.am in masina si stiu ca se aud bine.cat despre preturi nu mai vorbesc ca la aceeasi bani nu gasesc aceeasi putere.

Comment

Mie mi-ar conveni oricare
      sigpic

Comment

JBL Rulzzzz
        sigpic

Comment

Originally posted by unic View Post
          JBL Rulzzzz
          Argumenteaza te rog ...
          Liniste si pace ...

Vodafone: 0721.433.295

Comment

Sunet clar.... bass puternic...
            sigpic

Comment

Unic ma faci sa rad.sa lasam orgoliul si sa vorbim pe bune.

Comment

Ce orgoliu ma?... asta cred.. asta am spus.....nu am spus ca sa ma laud.. ci pentru ca asta cred.... nu ma intereseaza ce cred altii.Eu sunt multumit de ele si atat..... restu nu mai conteaza
                Last edited by Cristi_Xp; 16 May 2008, 21:11.
                sigpic

Comment

Am votat JBL ca sa nu zic ca nu am votat.Sincer sa fiu nici un nu ma incanta.
                  JBL: a fost o firma mare si poate ca in afara chiar a ramas...ce se gaseste la noi sunt facaturi.Nu prea ajuta nici la SPL si la SQ.Au aparut si aici ca si la ALPINE produse fantoma (vezi ALPINE V12) si este foarte usor sa te pacalesti.

GZ:Este mai mult axat pe SPL unde nu exceleaza.La fel ca si Mutant sau SAL sunt niste produse care sunt menite sa fie iefine si bune dar cum toti stim ca nu prea exista asa ceva nu le recomand.

Cu putin noroc poate de la JBL undeva in HIGH END poti sa gasesti ceva ok dar in bani mai multi si repet ... cu putin noroc.Multi producatori de echipamente audio mari ,se duc la fund prin fabricarea produleor in tari cu mana de lucru ieftina.
                  EX : + =

Comment

Originally posted by b45gao View Post

GZ:Este mai mult axat pe SPL unde nu exceleaza.La fel ca si Mutant sau SAL sunt niste produse care sunt menite sa fie iefine si bune dar cum toti stim ca nu prea exista asa ceva nu le recomand.

Cu putin noroc poate de la JBL undeva in HIGH END poti sa gasesti ceva ok dar in bani mai multi si repet ... cu putin noroc.Multi producatori de echipamente audio mari ,se duc la fund prin fabricarea produleor in tari cu mana de lucru ieftina.
                    Este axat pe SPL, dar se poate face si SQ sau SQL cu aceasta marca, bani sa ai ... Referitor la rezultatele de SPL, te contrazic: chiar exceleaza!
                    Daca vei arunca o privire aici vei observa expresia "World Record" ... Nu cred ca ai nimerit-o cand ai facut comparatia cu Mutant si SAL ...
                    Referitor la HIGH-END, am impresia ca Ground Zero sunt cu mult peste JBL in momentul de fata, mai ales ca s-a lansat noua gama Reference.
                    Liniste si pace ...

Comment

Dintre astea 2 , mai ok mi se pare JBL , da eu as alega rockford fosgateX
                      Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Am pe spate jbl t595 limited si pe fata sistem c 608 gti si sint super multumit.

Comment

Originally posted by PAULIC View Post
                          Am pe spate jbl t595 limited si pe fata sistem c 608 gti si sint super multumit.
                          Le amplifici suficient de bine?
                          Intr-adevar, 608 GTI sunt singurele componente de la JBL care m-au incantat.
                          Liniste si pace ...

Comment

o sec .Ai si tu dreptate @Kenwood dar mai intai hai sa stabilim despre ce vorbim.Sub-uri sau dif-uri?
                            EX : + =

Comment

Corect!
                              Trebuie specificat la ce anume se face referire in acest topic.
                              In momentul de fata, JBL au scos 660 GTI, dar la un pret cam mare totusi iar din review-uri, se pare ca tot 608 GTI suna mai bine, fiind aproape de 10 ori mai ieftine ca modelul 2008.
                              La partea de amplificatoare, JBL nu a mai scos nimic de la A6000GTI care si el are un pret pe masura brandului (aproximativ 15.000 Lei) ...
                              La subwoofere nu mai comentez. Seria veche de GTI-uri au fost super ...
                              Nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat cu ei ...
                              De cealalta parte a baricadei, Ground Zero are sisteme High-End chiar mai ieftine decat JBL (asta pana se vor afisa preturile la seria Reference).
                              La partea de amplificatoare, deja varful din gama Plutonium, GZPA1.10000D este la jumatatea pretului lui A6000GTI. Acuma asteptam pretul amplificatorului "bomba", GZPA 2.20000 SPL , sa vedem cat de competitiv poate fi ...
                              Subwoofere gasim la Ground Zero de la obisnuitele 300W RMS pana la cele de competitie de 10000W RMS.
                              Liniste si pace ...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google