Ground Zero Vs Jbl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cand am deschis thread-ul m-am gandit la tot ce inseamna ground zero si jbl.
    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

JBL am votat, am avut pe o fosta masina dea mea si am fost foarte multumit de ele.
      Multa lume, putini oameni...

Comment

Varful de gama ground zero are un mic avantaj rapor calitate/pret insa as alege jbl pentru ca am ascultat si si ... si nu am fost prea incantat de sunetul gz
        sigpicMy ride

Comment

Originally posted by Kenwood2007 View Post
          Le amplifici suficient de bine?
          Intr-adevar, 608 GTI sunt singurele componente de la JBL care m-au incantat.
          Am un kenwood kac 859 care din cite stiu scoate 4 ori 200 rms. Pe ea scrie 1200w power

Comment

Un versus intre doua branduri e pus in gluma ...fiecare din firmele amintite au produse bune si altele comerciale .

daca doriti un vs corect , specificati modelele ce va intereseaza .

Comment

Corect ... nu putem compara un gto (produs de sonorizat) sau un cs (produs de marketing) cu un low end sau un pui de gama gz ... asa ca firma de sonorizare jbl vs gz iese cam sifonat gz ... ca produs vs produs ... mai vorbim ( in marja preturilor marimilor si impendantelor evident). Numai bine audiofilii mei
              sigpicMy ride

Comment

Subscriu si spun de ce: la cap. Difuri GZ mi se par mai adevarate. Asta se poate si din cauza ca am asculat la difuri GBL si nu m-au satisfacut, cum spunea cineva, multe sunt facaturi.

Comment

Raportul pret performanta este mai bun GZ,cunoscatorii stiu mai bine

Comment

Interesante expresii Octavian___28 !
                    cum adik mai adevarate ?! Cele de la jbl sunt mai putin adevarate , sau or fi imaginare , ireale sau poate chiar falsificate !?!?

pai sigur daca ai ascultat GBL uri , nu era nici o sansa sa te satisfaca .. Este vb de JBL ... !!!

"cum spunea cineva, multe sunt facaturi." .. Explicane si noua mai pe inteles aceasta expresie !

gigi-kent din ce componente este format sistemul dumneavoastra , cumva GZ !?
                    LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
                    LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
                    LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

E adevarat ca la faza asta sunt subiectiv dar mor cand vad ca posteaza cate cineva care a auzit in trecere de jbl si crede ca sunt tari de rup pamantul.De gz nu prea aude lumea si de aceea zic ca sunt praf.Lasa cunoscatorii sa hotarasca ce firma e mai buna din toate punctele de vedere:pret,calitate,performanta,fiabilitate. Per ansamblu

Comment

Bai Shoka nu stiam unde sta maestru sogun al sist. Audio...
                        Da bre nu sunt toate reale, daca sunt facute pe vapor pt. Mine nu sunt adevarate, dar tu cum iei intelesu' ca la gradinita e greu de priceput.

Comment

... Nu este vb numai de asta ...
                          de unde stii tu ca JBL este facut pe vapor ?! Ce te face sa crezi ca GZ sunt facute in alta parte ?!

nu vreau sa se inteleaga gresit ... Am ascultat suburi de la GZ si sunt super , si JBL este destul de bun , o firma foarte vanduta pentru ca exista de mult timp , numai ca fata de GZ nu a mai facut performanta ( nu au mai castigat mai nik la concursuri ) ...

totusi ink mai astept niste explicatii ... De unde stii tu unde sunt facute JBL ?!
                          daca te referi totusi cas facute in china , tin sa te anunt ca majoritatea produselor car audio de la noi din tara sunt facute acolo , pentru ca manopera este foarte ieftina ... Cele care sunt produse prin alte tari sunt acele componente in care tara unde s-au produs reiese cu varf si indesat in pret !
                          LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
                          LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
                          LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

Da mai, asa e. China, Taiwan, Vietnam...Pe acolo se fac mai toate (nu numai cazul difurilor).
                            Dar am eu cunoscuti niste marinari care mi-au spus ca se fac pe vapor cateva...

Comment

Nu ne dam cu parerea ca nu conteaza unde se fac.Important e care sunt mai bune pe toate categoriile de car-audio

Comment

Pai asta era si ideea (pt cine a prins-o). Scuze de ironie

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google