Lamuritima si pe mine va rog(sper ca postez unde trebuie)vreau sa imi fac linie audio de la GZ,ce imi recomandati difuzoare sau sistem de difuzoare?Si lamuritima ce ii sistemu de dif.Ca vad ca au acelasi rms ca dif.Simple numai ca imi da 2 ''cutiute'' alea ce sunt?Un fel de amplificare?Sau?
Ground Zero Vs Jbl
Collapse
X
-
Compo scoate 100 rms cu statie?Si fara statie scoate cat are mp3?Adica 50 rms?(nu le am cu astea) ce mi-ai recomanda dintre astea doua,si daca se potrivesc pe spate fara sa modofic ceva
/sistem de difuzoare cu 2 componente /diametru woofer: 16,5cm /putere RMS: 100w /putere Max: 150W /impedanta: 4 ohmi /tweeter din matase 19mm /crossover: 6Â dB /grila protectie/ body { background:
/sistem de difuzoare cu 2 componente /diametru woofer: 16.5cm /putere RMS: 100w /putere Max: 150W /impedanta: 4 ohmi /raspuns in frecventa: 60Hz - 20KHz /SPL: 91dB /tweeter din matase 19mm /crossover:
mersi
Comment
-
Mai bine a doua varianta.Iridium nu prea am ascultat dar sunt mai jos decat mk2.
daca vrei sa le pui pe fata nu iti trebuie nici o modificare,decat daca vrei tu,eu le am pe fata fara inel mdf.real hu nu scoate 50w are cam 4x22 w rmssigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Dupa cate am inteles merg cam pe acelasi sunet, IN FORTA
Comment
-
jbl clar! super multumit!!!
am incercat si gz cel putin subwooferele nu sunt pe gustul meu, nu canta doar spl se preteaza! am luat pana la urma jbl w12gti mk2 si sa terminat cu cautarile mele de subwoofer de vreo cativa ani, pe asta il tin nu mai pleaca de la mine niciodata!!! pe fata am cumparat doua seturi de jbl c608gti mk2 si la fel mam indragostit de ele, superbe difuzoare, uriase 2,2kg bucata merg liniar fera pic de distorsiuni indiferent de frecventa aleasa la fel ca w12gti! se completeaza admirabil subul cu difurile zic eu mare lucru cand vrei un sunet mult peste medie de aceea am optat pentru amplificare tot jbl, un gto 601.1 pentru bass, subwooferul fiind extraordinar de sensibil cu 10w de la combina din casa asa nefiltrati ma speriat, cred ca si pe vecini... iar pentru mid bass gto75.4 e perfecta sistemul fiind activ pe trei cai conduse de un pioneer deh p88rs un player ce nu mai are nevoie de nici o prezentare cu semnal usb din centrala pioneer cd ub100 usb!!! ca si completare am cumparat inainte de amplificarea actuala amplifuri gto tip nou si am ramas cu un gust amar, prea intepate, dinamica slaba, foarte greu de reglat asa ca au plecat la jumate de pret imediat cu tipla pe ele comanda si cu greu am facut rost de astea din tipul precedent, eu fiind pretentios tot ce am pe masina sunt noi noute din magazin pentru ca second nu am avut niciodata! despre gz daca sunteti fani la subwoofere de la hidrogen in sus nuclearul maxim, plutoniumul e pentru super fani necesita resurse uriase pe linga alimentare cabluri etc foarte costisitor... difuzoare stiu gama sq 16,5 o gramada de bani si sunet mediu ca sa ai difuri gz impresionante trebuie macar uranium asa ca nu va pacaliti cu radioactive component ca sunt slabe rau mie mi sau parut de toata jena, iar urcand mai sus chiar si eu as lua plutonium 16,5 fiind fan jbl!!! deci cu bani mai putini jbl iar cu bani mai multi gz voi decideti, bafta in alegere!!!
Comment
-
asta este ca nu poti compara un sq cu un spl sau cu un sql! deci afirmatiile nu sunt toate fondate
Comment
-
cat dai atata primesti de obicei si in unele cazuri mai rau...ex un player ieftin va canta prost intodeauna tragand dupa el tot si clar in jos astfel restul componentelor nu-si vor mai arata adevarata valoare indiferent ca e sistemul sq sau spl!!! cand dai 7-8 mil pe hu trebuie sa fii realist cu tine insuti de prestatia sistemului ca de pacalit prietenii e usor....
Comment
-
Comment
-
eu am schimbat intr-un an jumate un pioneer deh-p6800mp cu un pioneer deh-p6900ib(foarte prost) si in prezent am pioneer deh-p88rs care are un an si 3 luni saracul de mers zii de zii si e beeeeeeetonn!!! e scula nu gluma daca-l folosesti in mod competitional(three way network) el avand la alegere si 4+1 sau4+2 si ca sa nu va faceti sperante ca un sistem sar auzii bine cu un cd player ieftinache mai bine ascultati un hi-end si o sa va schimbati parerea despre sunet... sfatul meu, ca sa nu dati ca mine banii pe scule de consum faceti o rata ca nu o simnti da lucrul ramane(asta daca esti pasionat cu adevarat)!
Comment
Comment