Pareri Intre 2 Configuratii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

iti cumperi un amplificator pe 4canale la 4ohmi.
    Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
    -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
    Silent Coat.

Comment

Originally posted by vallio View Post
      Instalarea unui sistem e destul de usoara ( amplificator/alimentare/ cabluri), se gasesc multe tutoriale pe net chiar si aici pe forum era un tutorial.
      Iti recomand sa iei un player alpine + Focal Acces A1 165 + aplificator. Parerea mea este ca nu are rost sa pui ovale pe spate sau cel putin nu acum, oricum tu nu stai pe bancheta din spate.
      Insonorizant profesional (STP) se gaseste la pret mic 10 lei/foaie pe un forum care incepe cu "4t..".
      Bassul de la difuzoarele spate se aude cu câţiva herţi mai jos pe scaunele din faţă decât pe bancheta din spate. La fel şi în cazul subwooferului. Încearcă şi ai să vezi.
      E acelaşi efect ce are loc şi în casă. Montează boxele sau subwooferul în colţurile/colţul camerei şi va coborî bassul cu câţiva herţi ajutat de perete. La maşină când stai în faţa se consideră perete parbrizul şi peretele dintre habitaclu şi motor faţa de locurile din spate unde comunică lejer undele de bass cu portbagajul şi se atenuează în el.
      La mine chiar nu îmi place cum se aude şi simte bassul în spate (am sub), îl simţi puternic şi îţi vibrează privirea şi il auzi puternic dar cam sus ca frecvenţă şi nu prea mai auzi restul frecvenţelor în timp ce în faţă se aude foarte bine. Cine stă în spate la mine îl zăpăcesc şi îmi şi zice că se aude ca naiba până îi arăt cum se aude în faţă şi înţelege.
      http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Nu am inteles ce ai scris, in sensul ca nu sunt chiar atat de audiofil dar sa inteleg ca e bine sa pun ovale pe spate nu? :| chiar sunt in ceata

Comment

Dacă vrei bass fără subwoofer da, sunt bune ovalele, cât mai mari şi cu membrana de cauciuc cât mai "sănătoasă", grosolană, de la un brand renumit şi cu un preţ cât mai mare îţi poţi permite, cu amplificator, ar fi nişte criterii mai ad-hoc cu şanse mari să dea rezultate.
          http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Daca imi poti face o recomandare? Eu m-am uitat peste Alpine SPR 69C si chiar sunt interesante, in jur de 500 RON perechea deci e un pret pe masura si review-urile sunt pozitive pentru ele.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google