Salut. Necesita modificari majore (ma refer la decuparea panoului din usi) pentru niste boxe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...under/RTC-653/ ??
Boxe Fata
Collapse
X
-
Originally posted by neox1x View PostNu cred, eu m-am interesat deoarece vreau sa-mi pun si eu tot de 16.5 pe fata si cel mai probabil va fi nevoie de un set de inele MDF care costa 35 RON.
Comment
-
Nu se taie nimic de pe masina.
1 - dai fetele de usa jos
2 - montezi (bagi 4 suruburi care de preferat este sa intre pe gaurile deja existente si ai ca sablon carcasa neagra in care erau boxele stok) inelele de MDF pe tabla masinii centrate pe gaura in care au stat boxele stok .
3 - montezi pe inelele de MDF boxele de 16,5
4 - pui la loc fata de usa, dupa care montezi capacele boxelor astfel incat sa prinzi fata de usa pe ace inel de MDF.
Ai ceva poze la mine la my ride.real power..... diesel power by
Comment
-
Corect, nu trebe taiat nimic.
In completare, daca tot se da jos fata de usa, musai/obligatoriu/imperios necesar un efort in plus pt insonorizarea usilor.
Face mult treaba asta, nu mai suna de afara ca o troaca sparta (desi nu sunt distorsiuni la dif !!) si la interior bassul e clar mai corect ca sa zic asa.
La partea asta eu sunt la categoria bizonilor, am avut fetele de doua ori date jos si am zis la vremea aia ''lasa ca merge si asa''.
Comment
Comment