Salut tuturor. Dupa multe nopti pierdute pe tot felul de forumuri si discutand cu multe persoane am facut o selectie de cateva difuzoare intre care se da batalia finala. Inainte de a face achizitia, cer ajutorul vostru cu mentiunea ca poate le va fi si altora de ajutor in a face alegerea potrivita pentru un sunet placut in Logan . Dupa cum urmeaza voi prezenta difuzoarele intre care se da "batalia" iar rugamintea este ca voi din experienta sau daca ati ascultat vreodata cum suna un anumit difuzor sa dati un reply cu parerea personala.
Difuzoare fata :
Hertz Energy ESK 165.4 versus Focal Performance PS 165 versus Helix Esprit E62c
Difuzoare spate:
Hertz Energy ECX 690.4 versus Alpine SPR 69C
Precizez ca cel mai probabil difuzoarele vor fi legate fie la un Focal Solid 4 fie la un JL Audio G4500 dar pe viitor deoarece bugetul nu permite momentan avand in vedere investitia initiala pentru player + difuzoare (ambele amplificatoare pe 4 canale).
Playerul va fi Alpine CDE-123R (aici nu ma mai intorc orice ar fi, m-am hotarat pe acesta).
P.S: Daca a ascultat cineva sau stie cum suna vreun difuzor de la dB Audio sa-mi spuna va rog, as mai fi vrut sa le iau si acestea in calcul dar m-am limitat la ce am scris sus.
Astept cu nerabdare raspunsuri, pareri, impresii etc.
Difuzoare fata :
Hertz Energy ESK 165.4 versus Focal Performance PS 165 versus Helix Esprit E62c
Difuzoare spate:
Hertz Energy ECX 690.4 versus Alpine SPR 69C
Precizez ca cel mai probabil difuzoarele vor fi legate fie la un Focal Solid 4 fie la un JL Audio G4500 dar pe viitor deoarece bugetul nu permite momentan avand in vedere investitia initiala pentru player + difuzoare (ambele amplificatoare pe 4 canale).
Playerul va fi Alpine CDE-123R (aici nu ma mai intorc orice ar fi, m-am hotarat pe acesta).
P.S: Daca a ascultat cineva sau stie cum suna vreun difuzor de la dB Audio sa-mi spuna va rog, as mai fi vrut sa le iau si acestea in calcul dar m-am limitat la ce am scris sus.
Astept cu nerabdare raspunsuri, pareri, impresii etc.
Comment