Calitate Vs. Numele Firmei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Calitate Vs. Numele Firmei

Salut tuturor, inca sunt pe ganduri cand vine vorba de sistem pentru masina. Precizez de la inceput pentru toata lumea voi face insonorizarea aproape completa deci din punctul acesta de vedere nu am de ce sa imi fac griji. Am ajuns la 2 configuratii finale de la care nu ma intorc indiferent de ce difuzoare intalnesc, chiar daca fac si cartofi prajiti nu ma mai intorc. Astept o parere personala de la voi intre urmatoarele

1. Pioneer DEH6400 BT + Focal Performance PS 165 pe fata + Focal PolyGlass 690CVX coaxiale pentru spate

2. Alpine CDE-123R + Hertz Energy ESK 165.4 fata + Hertz Energy ECX 690.4 coaxile pentru spate.

In viitorul apropiat va urma si un amplificator daca consider ca nu baga destul din player. Focal Solid 4 sau JL Audio G4500 si chiar Audison SR4.

Oricum astept parerile voastre referitoare la cele 2 configuratii care raman FIXE ! Ca o ultima precizare, as vrea sa tineti cont si de faptul ca imi doresc putin bass in interior adica e vorba de o investitie de 2000 RON, sa faca banii astia . Nu mai repet pentru cei care stiu deja, nu vreau sa pun subwoofer in portbagaj !

Avand in vedere ca ambele configuratii contin boxe entry de la focal respectiv hertz si ca pe viitor vei merge cu un amplificator suplimentar eu ti-as recomanda sa mergi pe prima varianta cu pioneer si focal. La focal am testat atat difuzoarele pe 13 cat si pe cele de 16.5 si sunt foarte capabile. Ca sa scoti tot din ele ai grija mare unde vei pune tweeterele iar mediile sa fie puse bine (sa faci canalul complet izolat pana la usa) pe inele mdf.

Toate acestea bineinteles dupa o insonorizare cu produse dedicate.
    B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google