Configuratie Difuzoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Configuratie Difuzoare

Salut baieti am si eu nevoie de ajutorul vostru .

Pentru inceput trebuie sa mentionez ca am un HU , LG LAC2900RN ,4x53w si un amplificator 2x150w . Bun...

As dori sa ma ajutati cu o configuratie care sa nu coste o groaza de bani si sa se auda cat de cat ok .

Merg pe 16.5(F) si 16.5(S) -coaxiale ... Am cautat pana acum si tot ce am gasit pentru bugetul meu 500-600 ron , a fost ceva de la alpine (dar am inteles ca nu mai fac difuzoare bune de cand au fost cumparati de cei de la Panasonic) si ceva de la Hertz ...

Astept replay-urile voastre , si am o rugaminte : nu veniti cu comentarii de genul : "la banii astia ...." pentru ca nu sunt audiofil , nu ma duc la concursuri , vreau doar sa se auda cat de cat ok , si cand imi vine mie nebunia pe cap sa nu se mai auda distorsionat , sa ma zgarie pe creier .

Multumesc anticipat !

De la Hertz coaxiale ar fi astea

/ difuzoare coaxiale, 2 cai diametru: 16,5 cm putere: 60W RMS (120W max) raspuns in frecventa: 60 Hz - 21 Khz impedanta: 4 ohmi sensibilitate: 93 dB//

In buget de aprox 500-600 lei ai de unde alege si e greu de gresit daca mergi pe branduri consacrate.
    Lasa Alpine, astia alege-i pt HU.

Dar fara suparare, nu e vorba de fitze, daca vrei sa ai un sunet decent si cu distorsiuni mai putine la volum mai mare, schimba HU.
    Cu LG-ul acela nu poti sa ai pretentii de sunet bunicel, indiferent ce difuzoare ti-ai pune.
    Pe fata ti-as recomanda sistem de difuzoare, tweterele sa le pui in zona oglinzilor retrovizoare, castigi foarte mult la inalte.

Stiu ce inseamna difuzoare bune si HU slab (exemplul sunt eu, difuri bune fata-spate, statie 4w60W si HU Panasonic...)
    Last edited by Octavian; 25 June 2012, 17:42.

Comment

M-am tot uitat la difurile astea , mi-au facut si mie cu ochiul ... Iar cu HU asta de la LG , ce pot spune , mie chiar imi place cum se aude , daca ii faci setarile cum trebuie scoate ceea ce trebuie , problema este ca boxele stock nu prea scot , la una cred ca mi-a crapat membrana deja ...

Cu tweet nu prea as vrea sa le pun la oglinzi , daca e sa vand masina , poate viitorul proprietar nu o sa fie de acord cu aceste modificari . In fine astea sunt chestii discutabile .

Multumesc si mai astept pareri !

Comment

Acum la drept vorbind, imi aduc aminte cand frate-meu la Blaupunckt-ul stock a schimbat difurile (pe fata ca atata avea) de fabrica cu niste GBL-uri, fara sa-mi spuna (pastrat capacul original).

Cand am dat drumu la casetofon tot ma uitam ca prostu ce naiba i-a facut, ce a reglat ca se auzea clar mai bine )
        Cu volumul trebuia lucrat mai sus, dar diferenta clara de sunet.
        Cand a schimbat si HU a fost cu totul alta treaba, atat la sunet cat si la putere.

Cu Hertz-urile alea n-ai cum s-o dai in bara.
        Mai vezi pe la MTX, GZ, DLS ce mai gasesti. In 500 lei iti iei 4 difuri bune.

/ difuzoare coaxiale pe 2 cai diametru: 16,5 cm, tweeter 16 mm putere: 50W RMS / 80W max raspuns in frecventa: 50 - 20.000 Hz sensibilitate: 92 dB (1W/1m) crossover integrat HPÂ

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google