Modulatoare FM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Modulatoare FM

De curand am achizitionat un modulator FM ca-n poza (SoudFly) - mai mult sa-l fac cadou la fratello pt Focus, dar nu stiu daca il mai dau, imi place cum se aude.
    Cred ca este o solutie buna pentru cei care au ramas pe casetofon, sau au numai cd player.

Care aveti, as dori impresii si pareri, ''secrete'' pt o auditie buna si alte cele.
    Attached Files
    Last edited by Octavian; 5 June 2008, 14:22.

Da asa e si eu am si e super dar.......Daca nu ai boxe si cas bun....Degeaba modulator

Comment

O solutie pentru cei care nu vor sa strice bordul cu Mp3 aftermarket. Desi ultimele modele sunt chiar ok .. Eu zic ca o solutie mult mai buna ca si fidelitate ar fi o magazie de Cd OEM.
      numar secundele

Comment

Da.

Eu va spun ce am observat: e bine sa mergi cu vol din modulator cat mai tare, cam pe la 75% ca sa nu fi nevoit sa dai tare la cdplayer - pt ca baga fasait (ca la o caseta), cu cat mai tare volumu cu atat mai tare fasait, nu e ceva prea deranjant (compromisul merita).
        Daca este si statie, atunci e si mai bine, se mareste semnalu din statie ca sa poti da incet la cdplayer (sau cas).

Comment

Am si eu unul, dar nu este cu telecomanda. Este super bun, si marele avantaj este ca nu mai faci teancul de cd-uri in masina, si poti sati iei muzica cu tine, daca mergi cu mai multe masini. Ce am descoperit, ca sa se auda cat mai clar cu putinta. Reglezi modulatorul pe o frecventa anume, cauti frecventa lui din radio la masina, dupa care scoti modulatorul lasand radio sa mearga dar fara "frecventa" emitatoare. Daca radio masinii fasaie si nu se aude deloc muzica, atunci modulatorul se aude cel mai clar. Daca se aude pe fundal un post de radio cunoscut, atunci schimbi frecventa modulatorului. O schimbi pana ce nu se aude nimic pe frecventa acestuia. Nu stiu daca mam facut inteles pe deplin, dar sper sa va ajute. Si fiti atenti cand plecati la drum lung, ca se schimba frecventele posturilor mari, si sa nu se suprapuna cu al modulatorului. Nu se mai aude aproape nimic. Numai bine
          Cand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur

Comment

O intrebare?Modulatorul FM nu strica calculatorul?

Comment

Nu are treaba.. Stai linistit.

Marcel89, foarte buna ideea!
              numar secundele

Comment

Merci pentru raspuns.

Comment

Calculatorul masinii te referi? Nu are nici cea mai mica treaba. Unda de la modulator bate cam 5 - 6 metri (al meu).
                  Cand miam luat eu modulatorul, am fost deceptioat de el, fasaia, chiar imi parea rau ca lam luat (mai vazusem la cineva, si se auzea super bine). Ma gandeam ca o fi stricat. Si din intamplare, scot modulatorul inaintea inchiderii radioului. Si la radio se auzea Kiss FM. Si mi-a trecut mie prin minte sa caut o frecventa separata, si imediat s-a vazut diferenta. Kiss FM era pe 92.8 FM, si modulatorul pe 91.00 FM. Deci se bruiau reciproc. Numai bine
                  Cand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur

Comment

I-am facut si eu cadou asa ceva unei prietene si e foarte incantata de el...
                    Si mie mi s-a parut ok si ca pret (45 RON) insa si ca utilitate.

Comment

45 de lei, o nimica toata.

Marcel e bine de stiut ce ai spus. O sa incerc si eu sa vad desi nu ma plang de bruiase si alte cele.

Ce am mai observat: foarte mult conteaza ca melodia in format mp3 sa fie de buna calitate (ca inregistrare) e diferenta mare intre un mp3 ''fusharit'' si unul de calitate.
                      Last edited by Octavian; 6 June 2008, 12:20.

Comment

Da...Ar mai fi memory stick-ul vreo 15-25 RON si ai muzica pe care ti-o doresti

Comment

De unde l-ai luat fratioare pe cel cu telecomanda ?

Comment

Si cati bani ai dat pe el ? Cred ca e un cadou perfect pentru o fata ...

Comment

Hai mai...E cadou perfect pt cei care nu au mp3 in primul rand )
                              Eu pt cadou l-am luat dar nu-l mai dau...Cel putin o luna il tin eu
                              E in jur de 120 de lei (se gasesc acelasi model si la 100 dar nu bag mana in foc pe alea, garantie un an pe langa doi ani la astia cu 120).

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google