Modulatoare FM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mi-am luat si eu modulator FM dar oricum am mp3 pe HU...Era misto ideea ca si aspect plus ca are si telecomanda!Acum il fac cadou!
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Se gasesc la Auchan cu 45-70 ROn inclusiv telecomanda
      Eu am la mp3 si slot de stick si de card si chiar nu imi mai trebuie...

Comment

De care? De asta de care am aratat eu?
        Mare grija, ca multe sunt stifturi.

Comment

Sincer nu stiu ce marca este insa are juma' de an de cand e cumparat si are garantie 2 ani...

Comment

La tine se incalzeste in priza ? Am observat ca ''sula'' care intra in priza e calda tare.

Comment

Desprte "sula" care se incalzeste ar trebui s-o intreb pe tipa caruia i l-am dat
              Nu stiu daca se incalzeste...

Comment

Ok ok, deci vorbim de sula de la modulator, atentie... )

Cand am primit modulatoru, a venit si cu o siguranta de rezerva.
                Arata super fain bagat la bricheta.

Comment

Cand miam luat eu modulatorul, chiar ma intrebam de ce sunt diferentele mari de preturi. Am vorbit cu tipul de la Carrefour (de acolo lam luat), si lam intrebat de diferenta, si mia zis ca toate emit pana nu stiu ce frecventa, ca dupa aia se considera radio pirat. Deci toate emit la fel, difera designul, facilitatile din el (memorie interna sau stick), etc. Si la mine mia dat 2 ani garantie. Deci chiar daca se strica, oricum sia scos banii. Decat cu 1000 cd in torpedo, mai bine un stick in bricheta. Ce este mai naspa, este ca faci bricheta jumi juma cu detectorul, bricheta, modulatorul, incarcatorul de telefon. Numai bine
                  Cand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur

Comment

Si mie mia dat o siguranta daia. Am zis sa o pu bine, dar deja nu mai stiu unde este

Comment

Eu intr-o sapt am reusit s-o pierd...
                      pe siguranta.

In fine, am inregistrat ceva muzica de pe radiourile de pe net si normal le-am aruncat pe modulator.
                      Mare diferenta fata de mp3-iurile ce le am eu pe comp...

Comment

Mare diferenta intre ce? Si oricum, se aude un pic mai incet prost fata de un CD, dar avantajele lui bat defectul asta. Daca vrei sati bubuie muzica in masina, nuti mai lua modulator, iati un mp3 cu gaura de USB, si bagi direct stikul in el. Am vazut eu la cineva, si claritatea ireprosabila. Numai ca mp3 este 700 RON. Numai bine

Comment

Mare diferenta intre melodii trase direct de pe posturi de radio (in format mp3) si mp3-urile care le avem majoritatea pe comp.

Incearca sa vezi.

Comment

Originally posted by Marcel89 View Post
                            Mare diferenta intre ce? Si oricum, se aude un pic mai incet prost fata de un CD, dar avantajele lui bat defectul asta. Daca vrei sati bubuie muzica in masina, nuti mai lua modulator, iati un mp3 cu gaura de USB, si bagi direct stikul in el. Am vazut eu la cineva, si claritatea ireprosabila. Numai ca mp3 este 700 RON. Numai bine
                            nu-s chiar asa scumpe, gasesti si la 3-400....Si cum se aude la un modulator depinde si de ce ai pe masina, un prieten cu o octavie(deh, ce termen de comparatie am gasit) are asa ceva si se aude bine de tot...Asa ca daca nu vrei sa investesti intr-un cd/mp3 player si vrei sa folosesti instlatia "default", merge si un modulator...Asta daca ai suficiente gauri de alimentare...

Comment

Unu ''tzapan'' pleaca de la 7 mil in sus...

Comment

Originally posted by Octavian___28 View Post
                                Unu ''tzapan'' pleaca de la 7 mil in sus...
                                acuma daca vrei performante...Sari cu banu...Dar doar pentru a asculta o muzica decenta e bun si unu mai ieftin...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google