Mi-am luat si eu modulator FM dar oricum am mp3 pe HU...Era misto ideea ca si aspect plus ca are si telecomanda!Acum il fac cadou!
Modulatoare FM
Collapse
X
-
Cand miam luat eu modulatorul, chiar ma intrebam de ce sunt diferentele mari de preturi. Am vorbit cu tipul de la Carrefour (de acolo lam luat), si lam intrebat de diferenta, si mia zis ca toate emit pana nu stiu ce frecventa, ca dupa aia se considera radio pirat. Deci toate emit la fel, difera designul, facilitatile din el (memorie interna sau stick), etc. Si la mine mia dat 2 ani garantie. Deci chiar daca se strica, oricum sia scos banii. Decat cu 1000 cd in torpedo, mai bine un stick in bricheta. Ce este mai naspa, este ca faci bricheta jumi juma cu detectorul, bricheta, modulatorul, incarcatorul de telefon. Numai bineCand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur
Comment
-
Mare diferenta intre ce? Si oricum, se aude un pic mai incet prost fata de un CD, dar avantajele lui bat defectul asta. Daca vrei sati bubuie muzica in masina, nuti mai lua modulator, iati un mp3 cu gaura de USB, si bagi direct stikul in el. Am vazut eu la cineva, si claritatea ireprosabila. Numai ca mp3 este 700 RON. Numai bineCand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur
Comment
-
Originally posted by Marcel89 View PostMare diferenta intre ce? Si oricum, se aude un pic mai incet prost fata de un CD, dar avantajele lui bat defectul asta. Daca vrei sati bubuie muzica in masina, nuti mai lua modulator, iati un mp3 cu gaura de USB, si bagi direct stikul in el. Am vazut eu la cineva, si claritatea ireprosabila. Numai ca mp3 este 700 RON. Numai bine
Comment
Comment