Am auzit la cineva ca la modulatoarele nu se aude bine sunetul acuma depinde si cum il setezi va intreb unde a-si putea gasi un modulator ieftin si bun dar nu sunt sigur de investitie daca merita?
Modulatoare FM
Collapse
X
-
La magazine specializate pe electronice gasesti (Domo, Media Galaxy), dar si la magazinele auto.
Comment
-
am vazut cum se aude la un prieten modulatoru pe casetofonul stock...daca nu asculti mai tare e ok..oricum la orice nivel nu se compara cu fidelitatea unui mp3, dar este o solutie buna pentru moment si ieftina. solutie pe care a gasit.o amicul meu cand se incalzeste modulatoru..este sa il scoti pe geam un minut si se rezolva problema.multa baftaTRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!
Comment
-
am si eu un modulator dinasta.mie imi merge bricheta/casetofonul/modulatorul si fara sa am cheia in contact ca asa le-am legat sa nu mi se mai reseteze casetofonul la posturile de radio .. e mai "naspa" nu stiu de ce face asa
intrebarea mea e : consuma mult modulatorul asta ?daca sta tot acolo si arata frecventa .. si altii pot ascultaIts just a car ...
Comment
-
Chiar daca ai un mp3 la masina .... daca chiar vrei claritate iti faci un cd audio nu data cd cu 100 de mp'3uri ...
Cat despre modulatoare ... sunt ok cat timp asculti la un volum mediu. Cand dai tare se aude imediat acel fasait specific undelor radio...
Comment
Comment