Modulatoare FM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu ma-m exprimat corect,nu merge deloc ,nu se alimenteaza

Comment

Pai daca iti merge sigur bricheta, vezi ca are modulatorul in el o siguranta, in "picior" mai e una de rezerva in pachetul modulatorului.

Comment

modulatorul functioneaza pe alta masina

Comment

bricheta de la logan este incandescenta? adica, sigur functioneaza?
          sigpic

Comment

da ,este incandescenta

Comment

si frecventa este aceeasi la HU si modulator? dar sa fie si aceeasi banda de lungime, adica, FM, AM, bla bla bla
              sigpic

Comment

pai cum sa setez frecventa daca modulatorul nu se aprinde deloc,nu se alimenteaza,bricheata functioneaza este incandescenta

Comment

Verifica din nou daca iti merge pe alta masina, iar daca e asa cum zici doar problema de contacte poate fi. Indeasa-l mai tare in locasul brichetei, rasuceste usor de el stanga / dreapta. Si la mine, cand il introduc nu intra complet, se opreste in ceva si apoi trebuie sa il fortez un pic mai tare sa intre cum trebuie.

Comment

am rezolvat problema
                    am curatat contactele si indreptat si acum functioneaza bine
                    multumesc

Comment

Auditie placuta.

Comment

am si eu un modulator fm..am dat 130 de ron pe el..si sunt multumit..isi face treaba fara probleme..are memorie 2gb si`i fara stick .

Comment

modulatorul meu cu bluetooth si microfon incorporat ,il folosesc mai mult cand ies afara din oras si conectez tel la el iar cand suna careva il aud in boxele masinii , in rest nu il folosesc ca nu imi place cum reda muzica, mi se pare ca are un sunet metalic muzica redata la el.E conectat la alimentarea plafonierei ca la bricheta se taie alimentarea de cate ori pun sau iau contatul si ma enerva ca se tot deconecta bluetooth-ul.
                          Attached Files
                          Captain of the black pearl

Comment

foarte tare fabian ...
                            Its just a car ...

Comment

Eu am acest modulator fm...sunt multumit dupa cum se aude.
                              sigpic

Comment

cam toate modulatoarele stiu doar sa redea muzica, nu si cum s-o redea. Se aude infundat , fara inalte.....o porcarie. rare sunt cele ce redau fidel..si sunt cu 3 cifre la pret.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google