ma poate lamuri si pe mine cineva,vreau sa mi cumpar o statie si subwoofer si am vazut ca mai are un fir rem statia iar pe spatele casetofonului nu este ,cum se leaga?
Legare Statie La Panasonic Cq Rx300n
Collapse
X
-
nu stiu unde se leaga cablul de - de la statie o poza ar fi binevenita,il pot lega la surubul de la bancheta?Attached FilesLast edited by dorupopa2006; 14 January 2013, 17:11.
Comment
-
Originally posted by dorupopa2006 View Postk ms pt sfaturi baieti,voi curata zona de vopsea sa faca contact direct cu tabla,mi a zis cineva ca firul de remote si + sa le duc pe o parte si rca -urile pe alta parte a masinii, ar avea vreo importanta acest lucru?
Daca pe partea de bass nu prea se sesizeaza pe partea de midbas/medie/inalta o sa ai foarte multi paraziti!
Comment
-
Eu am avut cutia trapezoidala si avea si bas reflex.Ca idee se aude si se aseaza mai bine in portbagajul de berlina cutia trapezoidala. Masa o poti lua si de acolo dar trebuie frecata nitel vopseua de pe surub ca sa ai un contact bun.
Bafta!real power..... diesel power by
Comment
-
doru eu am luat masa cu un autofiletant de 6 l-am infiletat cu o saiba si am legat firul de el pe aripa din dreapta in spatele mochetei dupa ce am smilgherit bine..cat dai pe sub si statie?Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
multumesc baieti pt sfaturi o sa pun cablul de +si rem pe partea soferului iar rca -urile pe cealalta parte,borna de - am vazut acum ca sunt destule locuri ;)
faraonw-statia subul si cablurile o sa le iau de la o cunostinta,zic eu foarte ieftin pt,voi pune modelul lor si poze dupa.Last edited by dorupopa2006; 16 January 2013, 08:10.
Comment
Comment