Mi-am achizitionat un player Clarion CZ-202E (4x45W / 4x19W ) , pret ~4 milioane. Mai dispun de inca 4-4,5 milioane bani din care as dori sa imi iau o pereche de boxe pe componente pe fata (~2.5-3 milioane) si o pereche de boxe coaxiale pe spate (1.5-2 milioane ).
Ideea este ca nu prea ma pricep la boxe , playerul l-am avut de ales din vreo 3 modele si am ramas la acesta ca imi place , insa la boxe ma uit ca "mata in calendar" cum s-ar spune.
Mai trebuie sa precizez ca in vara o sa imi antifonez si usile, nu stiu daca voi folosi Dynamat , dar oricum ceva mediu spre bun tot voi utiliza.
Cateva pareri daca se poate.. orice este binevenit, tin sa precizez ca ascult muzica de toate felurile , si nu ma intereseaza bass-ul pe cat claritatea. Weekendul viitor as vrea sa le montez ca deja mi-a intrat in cap si cand aud boxele alea stock acum ma enervez![Lol](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/lol.gif)
Sper ca nu este vreo problema ca am deschis alt topic insa nu am timp sa stau sa citesc toate paginile de pe forum de unde oricum nu as putea sa imi fac o parere pentru ca probabil sunt toate boxele postate acolo.
O zi buna va doresc !
Ideea este ca nu prea ma pricep la boxe , playerul l-am avut de ales din vreo 3 modele si am ramas la acesta ca imi place , insa la boxe ma uit ca "mata in calendar" cum s-ar spune.
Mai trebuie sa precizez ca in vara o sa imi antifonez si usile, nu stiu daca voi folosi Dynamat , dar oricum ceva mediu spre bun tot voi utiliza.
Cateva pareri daca se poate.. orice este binevenit, tin sa precizez ca ascult muzica de toate felurile , si nu ma intereseaza bass-ul pe cat claritatea. Weekendul viitor as vrea sa le montez ca deja mi-a intrat in cap si cand aud boxele alea stock acum ma enervez
![Lol](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/lol.gif)
Sper ca nu este vreo problema ca am deschis alt topic insa nu am timp sa stau sa citesc toate paginile de pe forum de unde oricum nu as putea sa imi fac o parere pentru ca probabil sunt toate boxele postate acolo.
O zi buna va doresc !