Masina : Dacai Logan berlina 1.5 DCI ( 2006 )
Achizitionat inele MDF : LINK
Achizitionat HU Alpine 178BT : LINK
Difuzoare spate / Subwoofer / Amp : Nu, nu am de gand.
Am ramas la alegerea unor difuzoare pe fata tip sistem, midbass + tweetere.
O insonorizare a usilor din fata va urma si ea, desi nu stiu cat de mult conteaza tinand cont ca nu o sa cumpar amp.
Urmatoarele modele sunt in discutie :
HERTZ Dieci DSK 165.3 - multi spun ca sunt grozave, ca sunt facute pentru amplificare direct din player etc. sunt un pic sceptic, suna a zvon mai mult.
HERTZ Dieci DSK 170.3 - nu stiu daca, fiind de 17 cm, vor fi compatibile cu inelele mele de 16.5 !?
Focal Access A1 SG - discutii cum ca tweeterele ar fi un pic deranjante si ca la partea de joase nu stau asa bine ca si hertz ( zvonuri ? )
DLS Classic C6A - nu am gasit prea multe review-uri
Cam astea le-am gasit mai cunoscute care mi s-ar fi parut mie ca s-ar auzi bine amplificate direct pe HU. Acel Alpine este totusi un model bun, produs 2013 cu 4x30 W RMS si DAC 24 bit etc.
Ca si sunet urmaresc claritatea, fidelitatea dar parca as avea nevoie si de putintel bass si medii bine definite. Sunet de cristal, vorba aia
Deci, care din modelele de mai sus sa le aleg ?
Sau, aveti alte sugestii de difuzoare ? Daca da va rog sa spuneti si de ce.
Mersi.
Achizitionat inele MDF : LINK
Achizitionat HU Alpine 178BT : LINK
Difuzoare spate / Subwoofer / Amp : Nu, nu am de gand.
Am ramas la alegerea unor difuzoare pe fata tip sistem, midbass + tweetere.
O insonorizare a usilor din fata va urma si ea, desi nu stiu cat de mult conteaza tinand cont ca nu o sa cumpar amp.
Urmatoarele modele sunt in discutie :
HERTZ Dieci DSK 165.3 - multi spun ca sunt grozave, ca sunt facute pentru amplificare direct din player etc. sunt un pic sceptic, suna a zvon mai mult.
HERTZ Dieci DSK 170.3 - nu stiu daca, fiind de 17 cm, vor fi compatibile cu inelele mele de 16.5 !?
Focal Access A1 SG - discutii cum ca tweeterele ar fi un pic deranjante si ca la partea de joase nu stau asa bine ca si hertz ( zvonuri ? )
DLS Classic C6A - nu am gasit prea multe review-uri
Cam astea le-am gasit mai cunoscute care mi s-ar fi parut mie ca s-ar auzi bine amplificate direct pe HU. Acel Alpine este totusi un model bun, produs 2013 cu 4x30 W RMS si DAC 24 bit etc.
Ca si sunet urmaresc claritatea, fidelitatea dar parca as avea nevoie si de putintel bass si medii bine definite. Sunet de cristal, vorba aia
Deci, care din modelele de mai sus sa le aleg ?
Sau, aveti alte sugestii de difuzoare ? Daca da va rog sa spuneti si de ce.
Mersi.
Comment