Alarma + Traseu Cabluri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alarma + Traseu Cabluri

Buna doresc sa montez o alarma pe logan 1.6 mpi, daca m-ati putea ajuta cu o schema electrica plus un traseu pentru cabluri din fata pana in portbagaj (alimentare statie,cabluri semnal woofer acluri senzor porbacaj si actuator portbagaj), sunt intr-o mica criza de timp asa ca nu am apucat sa caut pe tot forumul informatiile acesta. Multumesc anticipat

Originally posted by Ciochy View Post
    Buna doresc sa montez o alarma pe logan 1.6 mpi, daca m-ati putea ajuta cu o schema electrica plus un traseu pentru cabluri din fata pana in portbagaj (alimentare statie,cabluri semnal woofer acluri senzor porbacaj si actuator portbagaj), sunt intr-o mica criza de timp asa ca nu am apucat sa caut pe tot forumul informatiile acesta. Multumesc anticipat
    pai ce pot sa-ti spun cablurile trebuie trase pe langa instalatia electrica (adica in partea stg a masinii pe acolo trece si instalatie electrica de spate)pe acolo vine cablu de alimentare de la baterie.Pe partea dr.A masinii vine tras semnalul audio (eu asa l-am tras am mufele de iesire aux statie pe partea dr la cd )

la versiunile ambiance si preferance nu o sa aveti butoane la usile spate ,asta inseamna ca nu o sa fie cablu tras la uch la pinul 30B conectorul EHI iar butonul de la portbagaj e legat impreuna cu butoanele usilor fata la pinul 40B conector EHI.
    daca timpul va permite recomand sa cositoriti cablurile cum am facut eu in poze din 2 motive
    1 contactul este ferm si nu se oxideaza in timp
    2 daca se agata vreun cablu sa nu se smulga si sa faca scurt pe undeva.
    La alarmele care trebuie legat cablul pe stop pe frana pentru inchiderea usilor
    acesta se leaga la contactul de la pedala de frana cablul care are plus cand se apasa frana.Sau se poate lega chiar la plusul de contact dar atunci usile se vor incuia la punerea contactului.
    La alarmele care nu au iesire separata pentru semnalizatoare (2 cabluri)stanga/dreapta se pot monta 2 diode care sa tina un curent de 5Amperi cu anozii legati impreuna la cablul alarmei iar catozii la cablurile A8(alb) si A9(crem) conectorul PI care sunt comenzile lumini semnalizare stanga/dreapta.

cauta si gaseste mai multe explicatii si poze pe forum eu am avut asta salvat in calculator si am dat de ea oricum este explicat foarte bine (nu am facut eu aceste explicatii)
    Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Firele trebuiesc trase pe sub chederele din stanga, pe sus sau pe jos, e alegerea ta.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
        Firele trebuiesc trase pe sub chederele din stanga, pe sus sau pe jos, e alegerea ta.
        scuze andrei am uitat sa mentionez
        se scoate chederul de la usa fata si spate (doar partea de jos)se trafe de mocheta si ai sa vezi acolo pe unde trece instalatia electrica pe acolo trebuie sa treci si tu cu firele
        Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

E destul de greu de tras fire pentru alarma. De fapt dureaza ceva timp. Noroc ca am prieten care imi face treaba asta gratis.
          ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

Super, multumesc frumos baieti o sa ma apuc de dreaba si daca mai am nelamuriri am sa realimentez topicul
            Apropo unde se poate monta sirena de la alarma in compartimentul motor ?
            Last edited by Ciochy; 5 August 2008, 20:56.

Comment

O poti monta pe suportul bateriei, cu doua suruburi.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ce putere si impedanta au boxele din fabrica, e modelul full option de cand a aparut Logan ?

Comment

Originally posted by Ciochy View Post
                  Super, multumesc frumos baieti o sa ma apuc de dreaba si daca mai am nelamuriri am sa realimentez topicul
                  Apropo unde se poate monta sirena de la alarma in compartimentul motor ?
                  spor la treaba
                  dar ai grija sa ai si ceva rece pe langa tine pe caldura asta..
                  nu uita de borna de la bateria,trebuie deconectata daca nu vrei s faci precum popcorn-ul (doamne fereste )
                  bafta si spor la lucru

Comment

Am trimis alarma in garantie deoarece a ajuns fara o telecomanda am stopat actiunile pentru moment ... But i'll be back

Comment

Originally posted by bobbyred View Post
                      pai ce pot sa-ti spun cablurile trebuie trase pe langa instalatia electrica (adica in partea stg a masinii pe acolo trece si instalatie electrica de spate)pe acolo vine cablu de alimentare de la baterie.Pe partea dr.A masinii vine tras semnalul audio (eu asa l-am tras am mufele de iesire aux statie pe partea dr la cd )

la versiunile ambiance si preferance nu o sa aveti butoane la usile spate ,asta inseamna ca nu o sa fie cablu tras la uch la pinul 30B conectorul EHI iar butonul de la portbagaj e legat impreuna cu butoanele usilor fata la pinul 40B conector EHI.
                      daca timpul va permite recomand sa cositoriti cablurile cum am facut eu in poze din 2 motive
                      1 contactul este ferm si nu se oxideaza in timp
                      2 daca se agata vreun cablu sa nu se smulga si sa faca scurt pe undeva.
                      La alarmele care trebuie legat cablul pe stop pe frana pentru inchiderea usilor
                      acesta se leaga la contactul de la pedala de frana cablul care are plus cand se apasa frana.Sau se poate lega chiar la plusul de contact dar atunci usile se vor incuia la punerea contactului.
                      La alarmele care nu au iesire separata pentru semnalizatoare (2 cabluri)stanga/dreapta se pot monta 2 diode care sa tina un curent de 5Amperi cu anozii legati impreuna la cablul alarmei iar catozii la cablurile A8(alb) si A9(crem) conectorul PI care sunt comenzile lumini semnalizare stanga/dreapta.

cauta si gaseste mai multe explicatii si poze pe forum eu am avut asta salvat in calculator si am dat de ea oricum este explicat foarte bine (nu am facut eu aceste explicatii)
                      Mare grija cu cositoritul. Se pierd proprietatile mecanice ale firului imediat dupa cositor. Se pot rupe mecanic mult mai usor odata cu trecerea timpului sau la vibratii/socuri. Din experienta iti spun ca firele nu oxideaza daca sunt legate bine si izolate.

Comment

salut. as dori sa stiu si eu cum se leaga firele de la alarma cele pt blocare si cele pt deblocare .trebuie sa dau panourile de la usa jos?
                        am logan kissfm
                        ms

Comment

Din schita de mai jos, poti deduce cum se fac legaturile. Vezi ca mai este un thread, chiar doua cu montare alarma pe Logan. Gasesti mai multe informatii acolo.
                          Attached Files
                          Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                          sigpic

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google