Sa stii ca m-am jucat la setari . In legatura cu HPF stiam ce inseamna doar ca nu stiu exact pe ce canal lucreaza (boxe sau RCA out) aveam setat inca dinainte pe 80 HZ,dar acum fac legatura din moment ce din setarile avansate subwoofer este ON atunci iesirea RCA scoate numai SUB OUT, oricum sa incerc sa vad dc e o diferenta la 160 HZ dar o sa scot wooferul sa aud numai boxele. Ai dreptate cu volumul cam la 20 -22 este optim , Boxe am de 13" pe fata Alpine SXS 1357 iar pe spate JVC CS525
Referitor la statie si woofer am dat bass boostul la 7-8 db, reglajul la LPF cam pe la 80 HZ si Level putin mai mult de jumate adica undeva pe la 2V cred (scala de 8 V - 100mV) , se aude ok , cred ca pt mai mult SPL ar tb sa antifonez masina
PS: Acum setarile la player le am cam asa: BASS +3 si 80 HZ, Inalte +5 si 10 Khz, woofer +8 , Loud ON
Referitor la statie si woofer am dat bass boostul la 7-8 db, reglajul la LPF cam pe la 80 HZ si Level putin mai mult de jumate adica undeva pe la 2V cred (scala de 8 V - 100mV) , se aude ok , cred ca pt mai mult SPL ar tb sa antifonez masina
PS: Acum setarile la player le am cam asa: BASS +3 si 80 HZ, Inalte +5 si 10 Khz, woofer +8 , Loud ON
Comment