If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Va multumiti cu radioul si ce-or emite posturile de radio? Va faceti CD-uri sau va incarcati pe stick-uri muzica preferata? Ce va placeti sa ascultati? Manele, rock, buddha bar...?
In general ascult house, hip-hop, trance si mai rar muzica populara romaneasca (Aurel Tamas, Furdui Iancu etc). La drum mai lung de obicei ascult mix-uri de la concerte
de la mine rasuna asa: blues (sunt mare amator de BB King, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughan, Alexandru Andries, Nightlosers, etc), muzica electronica (nu stiu de unde ii zice House, dar suna penibil), hip-hop
Am un sistem audio care imi permite sa imi "bat joc" nitel de manelari pe la stop si nu ezit sa pun o melodie cu mult bass niciodata (bineinteles, muzica de calitate, ca mult bas gasesti si pe la manele) Este o reala placere sa-i vezi cum se zbat ca nu stiu de unde vine bubuiala...
E nasol ca mi-am antifonat binisor masina, si afara nu prea se aude, decit daca deschid geamurile.
Ascult cu mare placere muzica lautareasca, de petrecere, dar asta nu in masina
ma nene, dar cine i-a spus muzicii asteia "casa" ? sau House, ma rog... suna penibil rau. De ce nu ii spunem muzica electronica ? (am si eu fluturii mei pe materia cenusie )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment