If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Harta e vesnica Suncart 2007.07 [071002] cred ca 2 octombrie 2007
In principiu nu cred sa fie probleme!o suprascrii peste cealalta si nu ar trebuie sa ai alte probleme!
Nu am avut pe mana A701 dar cred ca nu e mare diferenta!
Eu am un pda MIO A501 sunt multumit de el numai ca eroneaza putin... Ma atentzioneaza sa fac la stanga/dreapta peste 50 merti la cati pasi de intersectie..Dar nu ai cum rata intersectia..In rest sunt multumit de el
Am un sony nav-u82 , display de 4.8" , si am pus toata europa pe el , merge belea belea , am fost si dincolo cu el si merge foarte bine spre deosebire de altele , eu zic ca isi merita bani dati pe el din plin ( eu la-m luat cu 180 euro de pe ebay cu 2 ani garantie +50 ron hartile) la bani astia imi luam un MIO si va zic cu mana pe inima ca ii de 5 ori peste
numa bine
Mi-a mai spus cineva treaba asta....Asta este....O sa caut pe forum sa vad ce detectoare aveti voi..Mi-as cumpara un detector de radar bun, ptr ca am probleme cu viteza..Daca mi-am luat teapa cu gps-ul, macar cu detectorul sa fac o alegere buna.
Eu am ASUS R300. Are slot SD de 2 GB, sistem de operare Windows si harta Pan Europe (Europa full, la nivel de adresa -> testat). Plus, are functii de cautare dupa obiectiv: biserici, muzee, orice alt punct de interes din zona respectiva, cu posibilitatea de vizionare 3D a hartii. Nu am avut erori cum am citit la colegii ce au postat inainte, si in Bucuresti si in tara unde stiu zona bine (Tecuci, Tulcea, Brasov, Galati, etc.) nu m-a plimbat de aiurea, m-a dus exact pe drumurile pe care as fi luat-o si eu. In Austria si Ungaria nu va mai spun, isi merita banii. Cu respect, Adi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment